Ηλίας Βρεττός Live Experience, Πρεμιέρα: «Η ωραιότερη πρεμιέρα της ζωής του» | Φωτορεπορτάζ

Mar 15, 2015 No Comments by

Από το δελτίο τύπου είχαμε προετοιμαστεί για έναν Ηλία Βρεττό «ανανεωμένο, ανατρεπτικό, γεμάτο διάθεση και ενέργεια να κάνει τη δική του επανάσταση στο χώρο της διασκέδασης με ένα project live clubbing το οποίο όπου κι αν παρουσιάστηκε, έκανε…χαμό».

Πράγματι η ιδέα ήταν κάτι πρωτότυπο που γεφύρωνε το τυπικό DJ Set σε κλαμπ/μπαρ με το επίσης τυπικό ζωντανό πρόγραμμα. Στο ρόλο του DJ o Νίκος Μάρκογλου του LAMPSI FM έπαιζε τραγούδια στο –σύγχρονο ελληνικό- ύφος του σταθμού που διασκέδασαν αρκετά τον κόσμο, που όμως είχε φτάσει μέχρι το Κολωνάκι για το όνομα του τραγουδιστή που η αφίσα έγραφε.

Από τις 12 παρά το μαγαζί ξεκίνησε να γεμίζει. Ποικίλο πρόγραμμα στα decks έως τις 1:40, όταν και η εισαγωγή ακούστηκε και ο Ηλίας Βρεττός ανέβηκε με φόρα και κέφι επάνω στη σκηνή ‘σπρώχνοντας’ λίγο παραπάνω τη νέα του επιτυχία “Όλα τα ξέρω”, χωρίς να ξεχνά φυσικά και όλα εκείνα τα τραγούδια που τον έκαναν γνωστό. Δικαιωματικά κέρδιζε το χειροκρότημα, αρκετοί δεν έχαναν στίχο, ενώ κατά γενική ομολογία όλοι φαίνονταν να περνάνε όμορφα χορεύοντας, τραγουδώντας ή πίνοντας το ποτό τους.

Πίσω από τον αοιδό υπήρχαν 2 μουσικοί, κιθαρίστας και πληκτράς/dj, που είχαν το ατού ότι έκαναν στην τελική μίξη για πολλούς παραπάνω. Γενικότερα, ο ήχος ήταν προνόμιο της θέσης του καθενός στο χώρο. Η τελική μίξη είχε σκόπιμα την φωνή προ πάντων και στις φωνητικές του υποχρεώσεις ο Βρεττός υπήρξε άψογος, ενώ δυνατό του χαρτί ήταν η επικοινωνία με το κοινό δημιουργώντας φιλική ατμόσφαιρα, κάνοντας τον κόσμο να περνάει καλά και με το χιούμορ του.

Το μαγαζί έμεινε ανοιχτό έως αργά και η πλειονότητα αποχωρούσε ευχαριστημένη με όσα παρακολούθησε. Ένας πάρα πολύ ωραίος τρόπος να περάσεις ένα παρασκευιάτικο (ή σαββατιάτικο, ανάλογα τις προτιμήσεις) βράδυ…

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ηλίας Βρεττός Live Experience, Πρεμιέρα: «Η ωραιότερη πρεμιέρα της ζωής του» | Φωτορεπορτάζ”

Leave a Reply