Ειρήνη Παπαδοπούλου: “Σε αυτή τη δουλειά δεν βρίσκουμε εξ αρχής την ταυτότητά μας, αλλά την ανακαλύπτουμε στην πορεία”

Mar 24, 2015 No Comments by

Την Ειρήνη Παπαδοπούλου απολαύσαμε στον “αέρα” στην εκπομπή ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΡΙΩΝ με τον Θάνο Κωτσιόπουλο!

Μίλησε για το νέο της τραγούδι, «Σου εύχομαι», τις συνεργασίες που έχει κάνει κατά τη διάρκεια της καριέρας της, αλλά και τα άμεσα σχέδια της! Συγκεκριμένα δηλώνει:

Είμαι σε πολύ όμορφη και δημιουργική φάση και με γεμίζει αυτό. Δεν μπορώ να κάθομαι γιατί τρώγομαι με τα ρούχα μου“.

Στη συνέχεια συμπληρώνει πως:

Αυτός είναι ο σκοπός ενός τραγουδιστή, να κάνει μια νέα δουλειά καλύτερη από την προηγούμενη. Δηλαδή να εξελίσσεται και να γίνεται καλύτερος. Σε αυτή τη δουλειά δεν βρίσκουμε εξ αρχής την ταυτότητά μας, αλλά την ανακαλύπτουμε στην πορεία. Είμαι λοιπόν, κι εγώ από αυτά τα παιδιά που ψάχνονται μέχρι να φτάσω σε αυτό που μου ταιριάζει“.

Όσο για το νέο της τραγούδι “Σου εύχομαι”, δηλώνει:

Το αγάπησα από την πρώτη στιγμή κι ευχαριστώ την Ελένη Γιαννατσούλια. Είμαι έτσι σαν άνθρωπος, όπως λέει και το τραγούδι, δεν κρατάω κακίες και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι ο άλλος καλά. Μου ταιριάζει πολύ και αισθάνομαι πολύ καλά με αυτό το κομμάτι. Και είμαι πολύ τυχερή που βρήκα ένα τέτοιο τραγούδι, διότι τον τελευταίο καιρό δύσκολα βρίσκεις κάτι που σου ταιριάζει“.

Σε σχέση με τις συνεργασίες που έχει κάνει, αναφέρει:

Από τις συνεργασίες μου κοιτάζω να απορροφήσω κάτι από τον καλλιτέχνη και είναι όμορφο να θαυμάζω κάποιον. Είναι μάλιστα κριτήριο για μια συνεργασία“.

Αυτά και άλλα πολλά ακολούθησαν σε μια αποκλειστική και εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Δρόμο FΜ CY.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ειρήνη Παπαδοπούλου: “Σε αυτή τη δουλειά δεν βρίσκουμε εξ αρχής την ταυτότητά μας, αλλά την ανακαλύπτουμε στην πορεία””

Leave a Reply