“Είσαι Μακριά” | Γνωρίστε την Κωνσταντίνα Χριστοπούλου μέσα από το πρώτο της video clip!

Jun 06, 2016 No Comments by

Δείτε το εδώ!

Η Κωνσταντίνα Χριστοπούλου, το ταλαντούχο κορίτσι το οποίο μας πρωτοσυστήθηκε μέσα από τις blind auditions του πρώτου κύκλου του “Τhe Voice Of Greece”, ερμηνεύοντας το “Βack to black” της Αmy Winehouse, καταφέρνοντας να βρεθεί στην ομάδα του Μιχάλη των Stavento και να ξεχωρίσει στα επόμενα lives με την ιδιαίτερη της ερμηνεία, επέστρεψε δυναμικά , ανοίγοντας τα φτερά της και παρουσιάζοντας μας το πρώτο της video clip για το πρώτο της μουσικό δείγμα με τίτλο “Είσαι Μακριά“.

Mε ένα ιδιαίτερο αισθαντικό άκουσμα η τραγουδίστρια κάνει την μεγάλη της είσοδο στο μουσικό πεδίο, συνοδευμένο από ένα άκρως δυναμικό video clip που από την πρώτη στιγμή κάνει αισθητή την παρουσία του.

Στην συνέχεια βλέπουμε την ίδια να ροκάρει και να εντυπωσιάζει με την σκηνική της παρουσία, ανεβάζοντας τον πήχη ψηλά και δηλώνοντας πως “κρατάει από τον αγαπημένο της μόνο χαρά και ας χάθηκε όλη μέσα σε μία βραδιά”, διαχωρίζοντας έτσι τον εαυτό της ακόμα και αν βρίσκεται μακριά.

Με εντυπωσιακά διαδοχικά πλάνα, η τραγουδίστρια σίγουρα εισβάλει δυναμικά στο μουσικό στερέωμα και αναμένεται να εντυπωσιάσει τους πάντες στο πέρασμα της.

Την μουσική και τους στίχους του πρώτου της single υπογράφει η ίδια ενώ την σκηνοθεσία του νέου video clip υπογράφουν οι Mosart Visuals.

Απολαύστε το δυνατά!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to ““Είσαι Μακριά” | Γνωρίστε την Κωνσταντίνα Χριστοπούλου μέσα από το πρώτο της video clip!”

Leave a Reply