«Καλή Χρονιά»| Ακούστε το ολοκαίνουργιο τραγούδι της Ανδριάνας Μπάμπαλη!

Dec 23, 2015 No Comments by

Πλησιάζουν κι επισήμως τα χριστούγεννα!

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια έπειτα από την κυκλοφορία του τελευταίου της δίσκου «Το Μαζί Είναι Δρόμος» από την Feelgood Records ,επανέρχεται με ανανεωμένη διάθεση και μια ανάσα πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων κυκλοφορεί το νέο της τραγούδι «Kαλή Χρονιά».
Ένα ξεχωριστό άκουσμα το οποίο καλώς ορίζει με τον καλύτερο τρόπο τις γιορτές που μας έρχονται αφού πρόκειται για ένα πολύ ατμοσφαιρικό κομμάτι το οποίο οι στίχοι του γεμάτο όλο νόημα σε συνδυασμό με το ιδιαίτερο ρυθμό του το κάνουν να αποτελεί αυτό το διαφορετικό που μας παρασέρνει απο το πρώτο κιόλας κουπλέ.
Οι στίχοι του τόσο περιγραφικοί , γεμάτο αλήθειες βγαλμένες από την ίδια την ζωή που μας αγγίζουν και μας δημιουργούν μια πληθώρα συναισθημάτων που όλοι έχουμε ζήσει και ιδιαίτερα την περίοδο των γιορτών οι οποίες είναι τόσο ξεχωριστές για όλο τον κόσμο.
Την μουσική του νέου τραγουδιού υπογράφει η ίδια η ερμηνεύτρια ενώ τους στίχους ο Νίκος Μωραίτης και θα περιλαμβάνεται στην νέα χριστουγεννιάτικη συλλογή της Feelgood Records «Super Christmas».
Απολαύστε το

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “«Καλή Χρονιά»| Ακούστε το ολοκαίνουργιο τραγούδι της Ανδριάνας Μπάμπαλη!”

Leave a Reply