Η Κατερίνα Κούκα και ο Κώστας Μαρτάκης επισκέφτηκαν τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Γιώργο Θεοφάνους στο Φως! (Φωτογραφίες)

Mar 02, 2015 No Comments by

Όλα όσα έγιναν αυτή τη Δευτέρα.

Μια βραδιά φίλων γεμάτη φως, αγαπημένα πρόσωπα και λαμπερές παρουσίες ήταν η χθεσινή καθώς για άλλη μια φορά η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχθηκαν στην σκηνή αγαπημένους τους φίλους. Μαζί τους ο Παντελής Καναράκης.

Το ΦΩΣ έχει γίνει το στέκι του φετινού χειμώνα, με τις Δευτέρες να αποτελούν μια έκπληξη αφού κάθε φορά διαφορετικοί αγαπημένοι καλλιτέχνες ανεβαίνουν στη σκηνή και τραγουδούν μαζί με την Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Γιώργο Θεοφάνους στο πιάνο.

Αυτή την φορά, καλεσμένοι στο ΦΩΣ ήταν η Κατερίνα Κούκα η οποία τραγούδησε παλιές επιτυχίες, που συγκίνησε το κοινό με την μοναδική φωνή της. Εκεί ήταν και ο παλιός συνεργάτης της Νατάσας Θεοδωρίδου, Κώστας Μαρτάκης που τραγούδησε μαζί της χαρίζοντας μας μοναδικές στιγμές. Highlight της βραδίας. η στιγμή που συναντήθηκαν στη σκηνή η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Κατερίνα Κούκα και ο Κώστας Μαρτάκης με τον Γιώργο Θεοφάνους να τους συνοδεύει στο πιάνο.

Μια ακόμα μοναδική μελωδική βραδιά στο ‘’ΦΩΣ’’ και μια συνάντηση φίλων μας χάρισαν και αυτή τη Δευτέρα η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Γιώργος Θεοφάνους και ο Παντελής Καναράκης!

Δείτε φωτογραφίες:

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Η Κατερίνα Κούκα και ο Κώστας Μαρτάκης επισκέφτηκαν τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Γιώργο Θεοφάνους στο Φως! (Φωτογραφίες)”

Leave a Reply