Κατερίνα Στικούδη: “Στο χώρο του show πρέπει να κάνουμε κάποιες υπερβολές”

Apr 16, 2015 No Comments by

Η Κατερίνα Στικούδη απαντά…

Η Κατερίνα Στικούδη βρέθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και τη Φαίης Σκορδά και μίλησε για την κόντρα της με τη Δέσποινα Καμπούρη που απασχόλησε πολύ τελευταία, καθώς επίσης και για τη σχέση της με τον Dj Rico ή κατά κόσμον Βαγγέλη Σερίφη.

Η κουβέντα με τους παρουσιαστές ήταν έντονη και σαφώς έφτασε άμεσα στο επίμαχο θέμα. Η Κατερίνα Στικούδη δήλωσε σχετικά με αυτό: “Θα σου πω ακριβώς τι έγινε… Βγήκε ένα φάντασμα, πήρε το κινητό μου και το έγραψε αυτό το σχόλιο. Όχι, εντάξει. Φαντάζομαι ότι και σε εσάς έχει τύχει να βλέπετε κάτι με το οποίο να μη συμφωνείτε, να γράφετε κάτι και μετά να λέτε “ας το σβήσω”. Πόσες φορές θέλουμε κάτι να πούμε, το σκεφτόμαστε δεύτερη φορά και λέμε “ας μην το κάνω!”. Εγώ δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά και το πόσταρα το σχόλιο.Σε καμία περίπτωση δεν το έχω μετανιώσει. Γενικότερα, δεν μετανιώνω για τις επιλογές μου – όποιες κι αν είναι αυτές. Συνεχίζει να είναι η γνώμη μου αυτή, γιατί δεν είμαι ο δικηγόρος του οίκου Versace σε καμία περίπτωση. Αλλά αν ήταν Ελλήνων σχεδιαστών το φόρεμα και οι κοπέλες ήταν Ελληνίδες, δεν νομίζω να το έγραφε αυτό η Δέσποινα Καμπούρη”.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως σχετικά με τα shows η άποψή της είναι συγκεκριμένη και θεωρεί πως η υπερβολή πρέπει να εμπεριέχεται σε αυτά: “Τέλος πάντων, αφού δεν με νιώθεις, δεν πειράζει. Πραγματικά, πάντως, στον χώρο του show πρέπει να κάνουμε κάποιες υπερβολές. Δηλαδή θα βάλω ένα κορμάκι πολύ σέξι σε ένα κλιπ. Υπάρχει κάποιος λόγος. Δεν θα πάω έτσι στο περίπτερο”.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Κατερίνα Στικούδη: “Στο χώρο του show πρέπει να κάνουμε κάποιες υπερβολές””

Leave a Reply