Καθηλωτική πρεμιέρα για Γιώργο Σαμπάνη, Ευρυδίκη & Τάμτα στο Acro | φωτορεπορτάζ

Nov 11, 2015 No Comments by

Γιώργος Σαμπάνης, Ευρυδίκη, Τάμτα σε μία μοναδική πρεμιέρα στο Acro Club. Το tralala.gr φυσικά ήταν εκεί για να σας περιγράψει όλα όσα έγιναν!

Λίγο μετά τις 1 η Τάμτα μας καλωσόρισε ερμηνεύοντας εξαιρετικά το «It’s a man’s world» εισπράττοντας ένα δυνατό χειροκρότημα. Συνέχισε ακόμα πιο δυναμικά με επιτυχίες όπως τα «Lean on», «How deep is your love», «See you again» αλλά και δικά της τραγούδια όπως τα «Αγάπησε με», «Σ’ αγαπάω».

Για την Ευρυδίκη δεν χρειάζονται συστάσεις καθώς μιλάει η παρουσία της στο χώρο της μουσικής. Με την κρυστάλλινη φωνή της μας παρέσυρε στα δικά της μουσικά μονοπάτια. «Πόσο λίγο με ξέρεις», «Πιάσε με», «Θέλω τόσο να σε δω» και «Πυξίδα» ήταν μερικές από τις επιτυχίες που ακούσαμε.

Ο άντρας της παρέας Γιώργος Σαμπάνης γύρω στις 2 μας υποδέχτηκε «στο σπίτι του» χαρίζοντας μας μοναδικές επιτυχίες κάνοντας την αρχή από το «Αυτά που είχες τάξει». Ο Γιώργος Σαμπάνης ξέρει πολύ καλά πώς να διασκεδάζει τον κόσμο κι αυτό έκανε για ακόμα μια φορά. Το πρόγραμμα του περιέχει δικές τους παλιές και νέες επιτυχίες όπως τα «Ποιον αγαπάς», «Μυστήριο τρένο», «Μόνο αν θες εμένα», «Μόνο εξ επαφής», «Κανείς δεν ξέρει», «Πριν πεις σ’ αγαπώ», «Μη μιλάς» και «Σ’ αφήνω στον επόμενο» αλλά και επιτυχίες άλλων καλλιτεχνών, «Ταξιδιάρα ψυχή», «Σιγά μη κλάψω», «Έλεγες», «Ώρα μηδέν» και «Γιατί δεν έρχεσαι ποτέ όταν σε θέλω».

Μάλιστα απολαύσαμε και δύο ντουέτα ανάμεσα στην Ευρυδίκη και την Τάμτα στα τραγούδια «Paradise city» και «Εν λευκώ» το οποίο συγκίνησε όσους είχαν τη τύχη να βρίσκονται εκεί.

Ο Γιώργος Σαμπάνης επέστρεψε στη σκηνή για να παρουσιάσει ένα πιο λαϊκό πρόγραμμα με επιτυχίες που έχει συνθέσει ο ίδιος για άλλους καλλιτέχνες και όχι μόνο. Συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν όταν αφιέρωσε το «Στη παλάμη σου επάνω» στη μητέρα του.

Από επώνυμους είδαμε τους σκηνοθέτες Γιάννη Παπαδάκο και Γιάννη Δημολίτσα, την Παυλίνα Βουλγαράκη, την Άννα Πρέλεβιτς, τους στιχουργούς Ελένη Γιαννατσούλια και Νίκο Γρίτση , την διευθύντρια της Cobalt Music Άννα Μαρία Αντύπα καθώς και την ομάδα της δισκογραφικής και τον στυλίστα Σπύρο Σαββίνο.

Το Acro Club αναμφισβήτητα έχει όλα αυτά που χρειάζεται κάποιος για να διασκεδάσει. Καλή μουσική, αγαπημένες επιτυχίες και 3 εξαιρετικούς καλλιτέχνες να τα δίνουν όλα για τη διασκέδαση σας.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Καθηλωτική πρεμιέρα για Γιώργο Σαμπάνη, Ευρυδίκη & Τάμτα στο Acro | φωτορεπορτάζ”

Leave a Reply