“Κέρδισες”| Νέο τραγούδι & video clip από τους EMIGRE!

Feb 24, 2015 No Comments by

Οι EMIGRE επέστρεψαν δριμύτεροι…

Οι EMIGRE επιστρέφουν δισκογραφικά ανανεωμένοι και πιο φρέσκοι συνθετικά από ποτέ με το νέο τους τραγούδι και video clip που έχει τίτλο “Κέρδισες”, σε στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου και μουσική του Γιάννη Χανιωτάκη.

Το αγαπημένο συγκρότημα από την Θεσσαλονίκη που μας έχει παρουσιάσει μέσα στον χρόνο μεγάλες επιτυχίες και πανέμορφες συνθέσεις, κάνει για ακόμα μια φορά την διαφορά τόσο στο ηχητικό αποτέλεσμα όσο και στο οπτικό. Το νέο τους video clip είναι σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Συλβέστρου και διεύθυνση φωτογραφίας του Δημήτρη Σταμπολή.
Οι EMIGRE αφουγκράζονται τις νέες τάσεις στην μουσική και μας παρουσιάζουν ένα Dance Rock Anthem που συνδυάζεται απόλυτα με το video clip, που περιλαμβάνει έντονες σκηνές δράσεις με supercars, έρωτες, όμορφες παρουσίες και υποχθόνιους πρωταγωνιστές. Ιδιαίτερη πινελιά στα γυρίσματα προσθέτει η ανατρεπτική παρουσία του Στάθη Παναγιωτόπουλου σε έναν ρόλο έκπληξη!

Το μακιγιάζ των EMIGRE και των μοντέλων του video clip επιμελήθηκε η εταιρεία καλλυντικών Oriflame, με προϊόντα της νέας brand σειράς ΤΗΕ ΟΝΕ, αποτυπώνοντας το trendy look των πρωταγωνιστών για τις ανάγκες του video clip.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to ““Κέρδισες”| Νέο τραγούδι & video clip από τους EMIGRE!”

Leave a Reply