Καίτη Γαρμπή, Γιώργος Παπαδόπουλος & Ναταλία Γερμανού ενώνουν τις δυνάμεις τους στο Central Live Clubbing! Πότε είναι η μεγάλη τους πρεμιέρα;

Apr 05, 2015 No Comments by

Μια “εκρηκτική” συνεργασία ανακοινώθηκε με την Καίτη Γαρμπή, τον Γιώργο Παπαδόπουλο και τη Ναταλία Γερμανού στο γνωστό νυχτερινό κέντρο!

Είχαμε δει ήδη τα σχόλιά τους μέσα από την προσωπική τους σελίδα που μας ανακοίνωσαν την αναμενόμενη συνεργασία τους, με την Κάιτη Γαρμπή ενθουσιασμένη να γράφει:

Μετά από έναν καταπληκτικό χειμώνα στη Θεσσαλονίκη, μας περιμένει μια εκρηκτική άνοιξη στην Αθήνα!!! Από τις 17/4 θα εμφανιζόμαστε στο CENTRAL ο Γιώργος κι εγώ έχοντας κοντά μας και μια αγαπημένη φίλη απο τα (πολυυυυυ) παλιά, τη Ναταλία Γερμανού με το dj booth της! Αυτά προς το παρόν και σύντομα θα σας εχω κ άλλα ωραία νέα… Φιλιά κι αγάπη!!!”

και τον Γιώργο Παπαδόπουλο να λέει:

Μετά από έναν υπέροχο χειμώνα στην Θεσσαλονίκη παρέα με την αγαπημένη Καίτη …ήρθε η ώρα για την Αθήνα! Απ´ τις 17 Απριλίου στο Central στην Λ. Βουλιαγμένης και την υπέροχη Ναταλία Γερμανού σε ένα dj set έκπληξη! Ανυπομονώ!”!

Δυο αγαπημένοι καλλιτέχνες, που έρχονται να προσφέρουν μαγικές ερμηνείες στο Central Live Clubbing σε συνεργασία με τη μοναδική Ναταλία Γερμανού στο ρόλο της DJ υπόσχονται να ανεβάσουν τον παλμό στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Τη Παρασκευή 17 Απριλίου αναμένεται η μεγάλη τους πρεμιέρα στο Central Live Clubbing!!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Καίτη Γαρμπή, Γιώργος Παπαδόπουλος & Ναταλία Γερμανού ενώνουν τις δυνάμεις τους στο Central Live Clubbing! Πότε είναι η μεγάλη τους πρεμιέρα;”

Leave a Reply