Καίτη Γαρμπή | Ποιος γνωστός τραγουδιστής της έκανε φάρσα πάνω στην σκηνή;

Feb 23, 2016 No Comments by

Δείτε εδώ όσα συνέβησαν!

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε πριν λίγες μέρες την Καίτη Γαρμπή, στο “80’s The Musical” , στο οποίο πρωταγωνιστεί φέτος στο θέατρο Πειραιώς 131.

Ο Κώστας Μαρτάκης, ο τραγουδιστής που φέτος εκτός απο τις επιτυχημένες του εμφανίσεις στην συμπρωτεύουσα, βρίσκεται μπροστά απο τις κάμερες και τον βλέπουμε κάθε πρωί στους δέκτες μας, στο πρωινό του Μega, βρέθηκε στον χώρο του θεάτρου με την κάμερα της εκπομπής “Καλημερούδια”, με σκοπό να κάνει μια απίστευτη φάρσα, όπως συνηθίζει να κάνει μέσα απο την εκπομπή με μεγάλη επιτυχία.

Στόχος του αυτή την φορά ήταν η Καίτη Γαρμπή,στην οποία εμφανίστηκε μπροστά της στην σκηνή, παίρνοντας την θέση του συναδέλφου της Αιμίλιου Ράφτη, με την ίδια να μένει έκπληκτη, ακούγοντας μια διαφορετική φωνή απο ότι περίμενε, αλλά και πολύ ενθουσιασμένη για το γεγονός αυτό.

Στο τέλος η Καίτη Γαρμπή χειροκρότησε τον τραγουδιστή λέγοντας του πόσο χάρηκε που βρέθηκε εκεί, ενώ δεν αγχώθηκε ούτε μια στιγμή και συνέχισε κανονικά το δικό της κομμάτι, με τον τραγουδιστή να την συνοδεύει πάνω στην σκηνή.

Δείτε παρακάτω όλα όσα έγιναν!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Καίτη Γαρμπή | Ποιος γνωστός τραγουδιστής της έκανε φάρσα πάνω στην σκηνή;”

Leave a Reply