Καίτη Γαρμπή: “Τι θα μπορούσε να με πειράζει μετά από έναν αιώνα που τραγουδάω σε νυχτερινά κέντρα και μου πετάνε λουλούδια;”

Feb 07, 2016 No Comments by

Οι πρόσφατες δηλώσεις της τραγουδίστριας.

Στη κάμερα τη εκπομπής “Το Πρωινό” μίλησε η Καίτη Γαρμπή. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μεταξύ άλλων σχολίασε το βουνό από λουλούδια που ρίχτηκε στο φινάλε των εμφανίσεων του Παντελή Παντελίδη στη Πύλη Αξιού: “Οι άνθρωποι που ξοδεύουν τα χρήματα τους μάλλον θα τα έχουν για να τα ξοδεύουν, δεν μπορώ να πάρω θέση. Αν έτσι νιώθανε καλά κάνανε”.

Στη συνέχεια απάντησε και στο αν θα ήθελε να συμβεί κάτι παρόμοιο και στην ίδια: “Είναι νυχτερινό μαγαζί, ο κόσμος διασκεδάζει, πίνοντας, καπνίζοντας και πετώντας λουλούδια για να δείξει το θαυμασμό του για το καλλιτέχνη. Τι θα μπορούσε να με πειράζει μετά από έναν αιώνα που τραγουδάω σε νυχτερινά και μου πετάνε λουλούδια; Καθόλου, επιλέγεις ως καλλιτέχνης το χώρο που θα εμφανιστείς, αν δεν θες τα λουλούδια πας και κλείνεσαι στο Odeon Kosmopolis, αν θέλεις τα λουλούδια είσαι σε μια νυχτερινή πίστα όπως είναι οι συνάδελφοι μου”.

Δείτε το απόσπασμα:

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Καίτη Γαρμπή: “Τι θα μπορούσε να με πειράζει μετά από έναν αιώνα που τραγουδάω σε νυχτερινά κέντρα και μου πετάνε λουλούδια;””

Leave a Reply