«Κοίτα Σ’ Αγαπάω»| Πάρτε μια μικρή γεύση από το νέο τραγούδι της Καίτης Γαρμπή

Dec 01, 2015 No Comments by

Κυκλοφορεί ολοκληρωμένο εντός ολίγων ημερών.

Η Καίτη Γαρμπή έπειτα από τον τελευταίο της δίσκο «Περίεργες Μέρες» και το τελευταίο της επιτυχημένο single «Ελεύθερη» το οποίο κυκλοφόρησε πριν 7 μήνες περίπου , επανέρχεται δριμύτερη με το νέο της τραγούδι «Κοίτα Σ’ Αγαπάω» το οποίο θα ακούσουμε ολόκληρο σε λίγο καιρό.
Από το teaser του κομματιού που μόλις κυκλοφόρησε , παρατηρούμε έναν ιδιαίτερο ήχο με μία άκρως δυναμική ερμηνεία της τραγουδίστριας η οποία σίγουρα θα εντυπωσιάσει και θα αποτελέσει την νέα μεγάλη επιτυχία της τραγουδίστριας καθώς έχει αυτό το «κάτι» το ξεχωριστό με το οποίο η Καίτη Γαρμπή εντυπωσιάζει όλα αυτά τα χρόνια.
Μια χρονιά που βρίσκει την τραγουδίστρια στα καλύτερα της με την συμμετοχή της στο θεατρικό σανίδι να κλέβει τις εντυπώσεις αλλά και με νέες διεθνείς συνεργασίες και νέα κομμάτια τα οποία έρχονται προσεχώς.
Την μουσική του νέου κομματιού υπογράφει ο Θάνος Γεωργούλας, ενώ τους στίχους η Ναταλία Γερμανού και θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό ολόκληρο από την νέα δισκογραφική στέγη της τραγουδίστριας Panic Records.
Προς το παρόν πάρτε μια μικρή γεύση στο παρακάτω teaser

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “«Κοίτα Σ’ Αγαπάω»| Πάρτε μια μικρή γεύση από το νέο τραγούδι της Καίτης Γαρμπή”

Leave a Reply