Κωνσταντίνος Αργυρός-Ελένη Φουρέιρα-Φανή Δρακοπούλου | Δείτε όλα όσα έγιναν στην μεγάλη τους πρεμιέρα στο Fantasia!

Apr 25, 2016 No Comments by

Δείτε εδώ όλα όσα έγιναν!

Άλλο ένα δυνατό σχήμα της παραλιακής άνοιξε τις πύλες του στο αθηναικό κοινό και αν κρίνουμε απο τον χαμό που δημιούργησε σίγουρα τα κατάφερε.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έπειτα απο μια επιτυχημένη σεζόν στο Teatro με την Πάολα και την Ελένη Φουρέιρα , φανερά ανανεωμένος ξεκίνησε δυναμικά στο Fantasia έχοντας στο πλευρό του την μοναδική Ελένη Φουρέιρα με το εκρηκτικό της ταπεραμέντο και την φοβερή Φανή Δρακοπούλου σε ένα σχήμα το οποίο έχει τις κατάλληλες προυποθέσεις για να πετύχει και να βάλει φωτιά στα βράδια της πρωτεύουσας.

Στο πλήρως ανακαινισμένο Fantasia, την μεγάλη αρχή την έκανε η Φανή Δρακοπούλου η οποία έχοντας στις αποσκευές της τις μεγάλες της επιτυχίες αλλά και το “Δύσκολο Παιδί”, κατάφερε να προσθέσει το δικό της λαικό στίγμα στο πρόγραμμα και να εντυπωσιάσει με την μοναδική χροιά της.

Στην συνέχεια στην σκηνή ανέβηκε η Ελένη Φουρέιρα η οποία δημιούργησε πανικό τόσο με την σκηνική της παρουσία αλλά και με την δυναμική της πάνω στην σκηνή,ανεβάζοντας κατά πολύ τον πήχη με τις χορευτικές τις κινήσεις.

Ακόμη ο Κωνσταντίνος Αργυρός, επικεφαλής του σχήματος, απέσπασε τεράστιο χειροκρότημα απο τα πρώτα λεπτά με τον κόσμο να διασκεδάζει με την ψυχή του ακούγοντας τα τραγούδια “Το συμπέρασμα” αλλά και το ολοκαίνουργιο του τραγούδι “Τα Κατάφερες” το οποίο έχει κλέψει καρδιές, μετρώντας λίγες μέρες μόνο κυκλοφορίας.

Τέλος ο Πέτρος Ιακωβίδης με την αμεσότητα του και το μοναδικό του επαγγελματισμό, κατάφερε να ξεχωρίσει και να προσθέσει μια πιο φρέσκια νότα κατά την διάρκεια του προγράμματος και να διασκεδάσει με τις επιτυχίες του.

Ένα πρόγραμμα το οποίο σίγουρα άφησε ευχαριστημένο και τον πιο απαιτητικό και θα συνεχίσει δυναμικά με την διασκέδαση να  χτυπάει στο κόκκινο κάθε βραδιά.

Δείτε παρακάτω πλούσιο φωτογραφικό υλικό απο την βραδιά!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Κωνσταντίνος Αργυρός-Ελένη Φουρέιρα-Φανή Δρακοπούλου | Δείτε όλα όσα έγιναν στην μεγάλη τους πρεμιέρα στο Fantasia!”

Leave a Reply