Κωνσταντίνος Κουφός: “Ζω από 3 ετών στην Κέρκυρα, έχω γεννηθεί σε μια πόλη απέναντι από το νησί που λέγεται Άγιοι Σαράντα”

Mar 30, 2016 No Comments by

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Κουφού στα σχόλια για την καταγωγή του.

Ο Κωνσταντίνος Κουφός έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από το μεγαλύτερο hit του 2015, το τραγούδι «Η Πιο Ωραία Στην Ελλάδα». Σήμερα ο νεαρός τραγουδιστής δίνει συνέντευξη στο «ΕΓΩ! Weekly» και απαντά ανοιχτά σε όσα σχολιάστηκαν για την καταγωγή του.

“Είχε γραφτεί ένα δημοσίευμα με τίτλο «Το μεγάλο μυστικό του “Τίκα τάκα τίκα τακ”» λές και είχαν ανακαλύψει την Αμερική. Για να είμαι ειλικρινής, όταν το διάβασα, στεναχωρήθηκα. «Τι είναι αυτό το περίεργο που ανακάλυψαν;» αναρωτιόμουν. Είχε βέβαια πολλές ανακρίβειες. Έγραφε ότι οι γονείς μου είναι Αλβανοί μετανάστες και ότι είμαι Αλβανός. Το είπα κατευθείαν στον ιδιοκτήτη του μαγαζιού που συνεργαζόμαστε και είπε «Τίποτα καλύτερο από την αλήθεια». Στην επόμενη εκπομπή που με κάλεσαν, είπα από μόνος μου την αλήθεια. Είναι απλή και βρίσκεται κάπου στη μέση. Είμαι Κερκυραίος. Ζω από 3 ετών στην Κέρκυρα, έχω γεννηθεί σε μια πόλη απέναντι από το νησί που λέγεται Άγιοι Σαράντα. Έτσι ακριβώς είναι το όνομά της και όσο γνωρίζουν ιστορία θα ξέρουν πόσο ελληνική είναι αυτή η πόλη. Εκεί ζει από παλιά μια μεγάλη μειονότητα Ελλήνων. Η καταγωγή μου και η καταγωγή των δικών μου είναι από τη Δρόπολη. Είμαστε Έλληνες της Βορείου Ηπείρου”.

Παράλληλα, στις σελίδες του περιοδικού ο τραγουδιστής αποκαλύπτει εάν νιώθει να παίρνει το αίμα του πίσω μιας και είναι περιζήτητος πια, ενώ δηλώνει πως οι στίχοι των επιτυχιών του είναι βιωματικοί!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Κωνσταντίνος Κουφός: “Ζω από 3 ετών στην Κέρκυρα, έχω γεννηθεί σε μια πόλη απέναντι από το νησί που λέγεται Άγιοι Σαράντα””

Leave a Reply