Κώστας Αγέρης| Με ποιον διάσημο έλληνα τραγουδιστή θα συνεργαστεί;

Jul 24, 2015 No Comments by

Μπες για να μάθεις!

Ο Κώστας Αγέρης μιλώντας στο “Thema People” ρωτήθηκε και για τη συνεργασία του με τον Αντώνη Ρέμο.

Ο νικητής του δεύτερου ελληνικού “The Voice” απαντά σχετικά με τη συνεργασία με τον coach του όπως είχε ανακοινωθεί κι από το παιχνίδι ακόμη.

«Στα τέλη Αυγούστου, θα εμφανίζομαι με τον Αντώνη Ρέμο στο «Πολιτεία» στη Θεσσαλονίκη», είπε χαρακτηριστικά ο νεαρός τραγουδιστής.

Και κατόπιν, αναφερόμενος στον coach του, δήλωσε «Είναι απίστευτος δάσκαλος. Τελειομανής, αυστηρός και απόλυτος σε οτιδήποτε ζητά. Μου άρεσε όμως γιατί έτσι έμαθα πράγματα. Ήθελα να αποδώσω στο 200% και θεωρώ ότι ήμουν καλός μαθητής. Εξαρχής μού έλεγε να έχω αυτοπεποίθηση αλλά ταυτόχρονα να πατάω γερά στη γη. Μου έμαθε ότι αν κάνω αυτό που πρέπει χωρίς υπερβολές στο τραγούδι θα ανταμειφθώ. Και φτάσαμε μέχρι τη νίκη».

Όσο για το ποιος ήταν ο πιο σκληρός κρητής, ο ίδιος επεσήμανε «Ο Αντώνης Ρέμος, και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που διάλεξα την ομάδα του… Ο Αντώνης θα μου έδινε την ευκαιρία να ασχοληθώ με το λαϊκό τραγούδι και η επιλογή μου αποδείχτηκε σωστή αφού φτάσαμε μαζί μέχρι τη νίκη στον τελικό. Τον Αντώνη τον φοβόμουν περισσότερο. Από την άλλη, είναι από τους πιο σημαντικούς λαϊκούς τραγουδιστές της γενιάς του και έχω μεγάλο σεβασμό στο πρόσωπό του».

Περιμένουμε λοιπόν  να τους δούμε μαζί επί σκηνής!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Κώστας Αγέρης| Με ποιον διάσημο έλληνα τραγουδιστή θα συνεργαστεί;”

Leave a Reply