Κώστας Μακεδόνας: «Αυτό που δεν ανέχομαι στον χώρο είναι η “φθήνια”»

Mar 15, 2015 No Comments by

Δείτε όλα όσα δήλωσε ο Κώστας Μακεδόνας σε δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή.

Ο Κώστας Μακεδόνας μιλά αποκλειστικά στην κάμερα του “Όλα Καλά” για πολλά θέματα, μεταξύ των οποίων για προτάσεις που του έχουν γίνει κατά τη διάρκεια της καριέρας του, στις οποίες προτίμησε να πει όχι. Μιλάει ακόμα για τον καλλιτεχνικό χώρο σήμερα και πόσο έχει αλλάξει, αλλά αναφέρεται και στα talent shows.

Πιο συγκεκριμένα δηλώνει:

Έχω πει όχι σε πολλές προτάσεις. Τα “όχι” είναι αυτά που καθορίζουν το τι θα κάνεις και αυτά είναι που δημιουργούν τις καριέρες. Πρέπει να είσαι ξεκάθαρος, να ξέρεις τι θέλεις και να έχεις βρει μέσα σου τον δρόμο που θες να ακολουθήσεις”.

Όσο για τον χώρο σήμερα και πόσο έχει αλλάξει, λέει πως:

Αυτό που δεν ανέχομαι στον χώρο είναι η “φθήνια” γενικότερα και το γεγονός πως γίνονται λίγα σημαντικά πράγματα και λίγοι είναι οι επιχειρηματίες που μπορούν να τα στηρίξουν. Αυτό ήταν και η βασική αιτία που κατέστρεψε πολλές δισκογραφικές εταιρείες, που δεν στήριξαν κάτι που μπορεί να έχει μέλλον και να είναι διαχρονικό, αλλά προτίμησαν πυροτεχνήματα των έξι μηνών και ενός χρόνου. Όσο περνάνε τα χρόνια αυτό χειροτερεύει και με την οικονομική κρίση γίνεται ακόμα χειρότερα”.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στα talent show αποκαλύπτει:

Θα προτιμούσα να μην υπήρχαν τα talent show στην τηλεόραση. Όμως αυτή τη στιγμή θεωρούνται για τα νέα παιδιά μονόδρομος, που μέσα από αυτά μπορούν να κάνουν κάτι. Οπότε δεν μπορώ να τα καταδικάσω ή να πω πως κάνουν λάθος. Με βάση τη δική μου ιδιοσυγκρασία δεν θα πήγαινα ποτέ. Μου έχει γίνει πρόταση να συμμετέχω ως κριτής, αλλά δεν δέχθηκα, διότι δεν αισθάνομαι καλά να κάνω τον κριτή

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα της συνέντευξης του Κώστα Μακεδόνα στο video που ακολουθεί:

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Κώστας Μακεδόνας: «Αυτό που δεν ανέχομαι στον χώρο είναι η “φθήνια”»”

Leave a Reply