Λευτέρης Πανταζής | “Όσο έχω εγώ δύναμη και διάθεση και ο κόσμος μου δίνει αυτό το έναυσμα, θα τραγουδάω”

Feb 24, 2016 No Comments by

Δείτε εδώ όλα όσα είπε ο τραγουδιστής!

Ο Λευτέρης Πανταζής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Mad Greekz με παρουσιαστή τον Θανάση Γκαραβέλα και μίλησε για όλα σε μια ξεχωριστή συνέντευξη.

Αρχικά μίλησε για το πως αντλεί δύναμη όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας του, λέγοντας χαρακτηριστικά:”Άμα είσαι όρθιος και γερός, πας για άλλα που λέμε και αυτό κάνω πάντα, αλλά πάντα κάνω επιλογές και στην υγεία μου και στην ξεκούραση μου, θέλω να με έχω καλά γιαυτό με προσέχω και αποφεύγω κάποιες υπερβολές που έκανα”.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην φετινή του συνεργασία στο Caramela με τον Πάνο Καλίδη και τους Knock Out σε ένα σχήμα πολύ νεανικό λέγοντας:”Παίρνω την δροσιά των νέων παιδιών και δίνω την πείρα μου, είμαι όλο με νέα παιδιά και αρέσει πολύ το πρόγραμμα στην νεολαία, ανεβαίνουν στο καμαρίνι, βγάζουμε φωτογραφίες, είμαι δικός τους άνθρωπος γιατί ποτέ δεν τους πρόδωσα”.

Ακόμα δήλωσε πως ετοιμάζει νέο δίσκο με ήδη αγαπημένα τραγούδια που έχουμε ακούσει αλλά και νέα, με τον ίδιο να λέει:Eτοιμάζουμε κάτι αξιόλογο να βγει στην αγορά,  ο κόσμος μετά απο τόσα χρόνια όταν βγάζω μια νέα δισκογραφική δουλειά, κάτι περιμένει και έχει απαιτήσεις”.

Τέλος τόνισε ότι πάντα ήταν κοντά με τον κόσμο και ότι απο πάντοτε κατέβαινε κάτω στον κόσμο που διασκέδαζε με ένα μικρόφωνο και τραγουδούσε μαζί τους και έβγαζε φωτογραφίες, σπάζοντας έτσι την απόσταση με το καμαρίνι του πάντα ανοιχτό για τον κόσμο”.

Δείτε παρακάτω όλα όσα ειπώθηκαν!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Λευτέρης Πανταζής | “Όσο έχω εγώ δύναμη και διάθεση και ο κόσμος μου δίνει αυτό το έναυσμα, θα τραγουδάω””

Leave a Reply