Μαλού | “Στο ξεκίνημα μου υπήρξαν δυσκολίες αλλά ποτέ δεν τα παράτησα”

Jun 14, 2016 No Comments by

Δείτε εδώ όλα όσα δήλωσε!

Η Μαλού έχοντας κυκλοφορήσει πριν λίγο διάστημα το ολοκαίνουργιο της τραγούδι “Δες Με” το οποίο έχει αγαπηθεί θερμά από τον κόσμο και βρισκόμενη σε πυρετό προετοιμασιών για την καλοκαιρινή της περιοδεία σε όλη την Ελλάδα μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη, βρέθηκε καλεσμένηστην εκπομπή “Ηappy Day” στον Alpha, μιλώντας για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα.

Αρχικά μίλησε για το τι έχει αλλάξει στην ζωή της από την εποχή που πρωτοεμφανίστηκε στο Greek Idol μέχρι και σήμερα, λέγοντας πως τότε ήταν η πρώτη της προσπάθεια να μπει στην μουσική βιομηχανία, έχοντας στόχο να βγάλει κάποια στιγμή τα δικά της τραγούδια και έτσι έφτασε στο σημείο να ενταχθεί στην Cobalt Music και να κυκλοφορήσει τα πρώτα της μουσικά δείγματα.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο πως ξεκίνησε με το τραγούδι “Μια φορά στο τόσο”, δηλώνοντας πως στην αρχή βρισκόταν με την εταιρία της σε διαρκή αναζήτηση για το ποιο θα ήταν το κατάλληλο τραγούδι και γιαυτό καθυστέρησε να κυκλοφορήσει κάτι έπειτα από το παιχνίδι και όταν το άκουσε, ένιωσε πως  μπορεί να το υποστηρίξει.

Ακόμα μίλησε για την απόφαση της να σπουδάσει Κοινωνιολογία και μετέπειτα Φιλοσοφία λέγοντας πως έτσι προσπαθούσε να πείσει τον εαυτό της να μην ασχοληθεί με το τραγούδι διότι το σκεφτόταν αρκετό διάστημα αλλά χωρίς αντίκρυσμα καθώς η αγάπη της για το τραγούδι υπερίσχυσε.

Τέλος η Μαλού τόνισε πως το καλοκαίρι θα την βρει σε μια καλοκαιρινή περιοδεία μαζί με την μπάντα της αλλά και σε πολλούς σταθμούς μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Δείτε παρακάτω όλα όσα ειπώθηκαν!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Μαλού | “Στο ξεκίνημα μου υπήρξαν δυσκολίες αλλά ποτέ δεν τα παράτησα””

Leave a Reply