Μανώλης Λιδάκης| Δισκογραφική μεταγραφή – έκπληξη & νέα κυκλοφορία!

Oct 10, 2016 No Comments by

Ακούστε το νέο τραγούδι του Μανώλη Λιδάκη!

Ένας από τους σημαντικότερους λαϊκούς τραγουδιστές της ελληνικής μουσικής σκηνής, ο Μανώλης Λιδάκης ανήκει πλέον στην δισκογραφική οικογένεια της SPIN RECORDS και στο νέο label Blue Records!

Η νέα εταιρία που έχει κάνει αίσθηση με τις παραγωγές και τα hit-κομμάτια με πολλούς καλλιτέχνες, ξεκινάει μια νέα προσπάθεια, ένα νέο μουσικό label, την ευθύνη του οποίου θα έχει ο πολύπειρος μουσικός, μαέστρος και παραγωγός, Αντώνης Γούναρης.

Ο λόγος για την Blue Records, το δεύτερο label (μετά την Play records) που ενσωματώνει η δισκογραφική εταιρία των Λάμπρου Κωνσταντάρα, Κωνσταντίνου Παντζή και Νίκου Σουλιώτη και ξεκινάει την πορεία της στη μουσική βιομηχανία με τη μαγική φωνή του Μανώλη Λιδάκη…

“Γιατί ρε χρόνε με πουλάς…”, είναι ο τίτλος του νέου κομματιού του Μανώλη Λιδάκη, που επιστρέφει με μια ιδιαίτερη μπαλάντα με βιωματικό στίχο από τον δημιουργό πολλών επιτυχιών, Δημήτρη Τσάφα, σε μουσική Παναγιώτη Στεργίου.

Η ενορχήστρωση είναι του Αντώνη Γούναρη και η μίξη των Αντώνη Γούναρη και Κωνσταντίνου Παντζή. Η παραγωγή είναι της Blue Records.

Κυκλοφορεί από την BLUE Records
(distribution by Spicy)

Καλή ακρόαση!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Μανώλης Λιδάκης| Δισκογραφική μεταγραφή – έκπληξη & νέα κυκλοφορία!”

Leave a Reply