Μελίνα Ασλανίδου: “Το τραγούδι ήταν πάντα στη ζωή μου, τραγουδούσα από παιδί”

Apr 23, 2015 No Comments by

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη μιλάει για τα πάντα!

Η Μελίνα Ασλανίδου βρέθηκε καλεσμένη στη τηλεοπτική εκπομπή του Πρωινού, όπου και μίλησε για την οικογένειά της, την καταγωγή της, ενώ αποκάλυψε πως το όνομα το βαφτιστικό της είναι Σιμέλα. Γεννήθηκε στη Γερμανία, όπου και έμεινε έως 3 ετών, ενώ μαζί με την οικογένειά της πέρασαν δυσκολίες και έχει σπουδάσει βοηθός μικροβιολόγου. Συγκεκριμένα αναφέρει πως:

Είναι κάτι που δεν έχω πει δημοσίως ποτέ, και ήθελα πάντα να το κρατήσω πίσω από τα φώτα. Έχουμε περάσει και δυσκολίες σαν οικογένεια…Αυτό που θέλω να βγάλω σαν εικόνα, είναι ότι όσες δυσκολίες μπορεί να ζουν καθημερινά οι άνθρωποι, η ζωή μου εμένα μου έδειξε πως ο,τι και να συμβαίνει πρέπει να βρίσκεις πάντα το κέντρο σου, και να το αντιμετωπίζεις με χιούμορ γιατί τελικά ο θεός βλέπει κάτι παραπάνω από εμάς”, ενώ συμπλήρωσε πως “Η απώλεια δεν ξεπερνιέται. Μαθαίνεις να ζεις με αυτό, δεν είναι καθόλου εύκολο και με τα χρόνια αυτό λειαίνει. Η ζωή είναι ένα μάθημα. Κάποια στιγμή όλοι θα βρεθούμε στην ίδια θέση. Όλοι είμαστε περαστικοί από εδώ”.

Όσο για το τραγούδι στην ζωή της είναι πολύ σημαντικό και όπως λέει:

Το τραγούδι ήταν πάντα στη ζωή μου. Τραγουδούσα από παιδί. Δεν ήξερα αν έχω το χάρισμα, τραγουδούσα επειδή δεν μπορούσα να κάνω χωρίς το τραγούδι. Όπως αναπνέεις τραγουδάς.”

Δείτε εδώ ολόκληρο το απόσπασμα της συνέντευξης!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Μελίνα Ασλανίδου: “Το τραγούδι ήταν πάντα στη ζωή μου, τραγουδούσα από παιδί””

Leave a Reply