«Μια Ανάσα Μακριά Σου» | Δείτε το νέο – φαντασμαγορικό video clip της Δέσποινας Βανδή!

Dec 28, 2015 No Comments by

Μόλις κυκλοφόρησε.

Έπειτα από ένα μήνα κυκλοφορίας του νέου της single «Μια Ανάσα Μακρία Σου» , προπομπού της νέας δισκογραφικής της δουλειάς , η Δέσποινα Βανδή επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ με το νέοτης video clip για το ομώνυμο κομμάτι.

Το κομμάτι που ξεχώρισε ιδιαίτερα τον τελευταίο μήνα , πήρε επιτέλους μορφή με μια Δέσποινα πιο επαγγελματία από ποτέ και με έναν αλλιώτικο αέρα πάνω της καθώς από το πρώτο λεπτό μας μαγνητίζει και μας προκαλεί συναισθήματα δέους για το τι έπεται στην συνέχεια.

Σε ένα σκοτεινό και ατμοσφαιρικό περιβάλλον ενός γκαράζ βλέπουμε την τραγουδίστρια να προχωράει με έντονο βήμα στην κίνηση της , γεμάτη αυτοπεποίθηση και δυναμισμό και να ερμηνεύει το κομμάτι με ένα ατελείωτο πάθος , συνοδευμένη από εκρηκτικές εικόνες και με ένα περιβάλλον γύρω της το οποίο μας μεταφέρει σε ένα φουτουριστικό σύμπαν.

Ένα οπτικό αποτέλεσμα υψηλών προδιαγραφών το οποίο από την πρώτη στιγμή ξεχωρίζει με τον Γιάννη Παπαδάκο στον ρόλο της σκηνοθεσίας να προσθέτει κάθε φορά αυτό το ιδιαίτερο κομμάτι του εαυτού του το οποίο αφήνει το δικό του στίγμα και κουμπώνει τόσο μαγευτικά με τον ίδιο τον καλλιτέχνη.

Το νέο videoclip κυκλοφορεί από την Heaven Music.

Δυναμώστε την ένταση και απολαύστε το:

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “«Μια Ανάσα Μακριά Σου» | Δείτε το νέο – φαντασμαγορικό video clip της Δέσποινας Βανδή!”

Leave a Reply