“Μην ακούς την λογική” | Ακούστε το ολοκαίνουργιο τραγούδι του Γιώργου Μάη!

Mar 05, 2016 No Comments by

Aκούστε το εδώ!

O ταλαντούχος τραγουδιστής Γιώργος Μάης, ο οποίος μας πρωτοσυστήθηκε πριν λίγα χρόνια με το “Έχω τρελαθεί μαζί σου” με το οποίο κατάφερε να κάνει μεγάλη αίσθηση στον κόσμο και απο τότε συνεχίζει να μας συντροφεύει με όμορφα τραγούδια, έπειτα απο τις τελευταίες του κυκλοφορίες “Αγάπα με”, “Δεν θέλω να μου πεις αντίο” και “Αδιαφορείς”, επιστρέφει φανερά ανανεωμένος και μας παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο του τραγούδι “Μην ακούς την λογική” και απο ότι φαίνεται θα μας κατακλύσει για καλά το συναίσθημα.

Ένα πολύ δυναμικό και συγχρόνως ερωτικό τραγούδι με το οποίο θα ταυτιστούν πολλοί ερωτευμένοι αλλά θα ερωτευτούν και άλλοι πολλοί στο άκουσμα του ρεφρέν του και θα αποτελέσει την επόμενη μεγάλη επιτυχία του τραγουδιστή αδιαμφισβήτητα, λίγους μήνες πριν καλωσορίσουμε για τα καλά το καλοκαίρι.

Το νέο τραγούδι φέρει  μια σημαντική υπογραφή, δύο καταξιωμένων ανθρώπων του χώρου  με τεράστιες επιτυχίες  στο ενεργητικό τους, του Γιάννη Φρασέρη  στην μουσική και στους στίχους του Βαγγέλη Κωνσταντινίδη, με την επιτυχία να είναι δεδομένη.

Την συνολική παραγωγή υπογράφουν ο Ανδρέας Γιατράκος και ο Βασίλης Κουτονιάς ενώ κυκλοφορεί μέσα απο την Sonar/Cobalt Music.

Aπολαύστε το δυνατά!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to ““Μην ακούς την λογική” | Ακούστε το ολοκαίνουργιο τραγούδι του Γιώργου Μάη!”

Leave a Reply