Βιογραφία | Χρήστος Μενιδιάτης

Jun 26, 2017 No Comments by

Ο Χρήστος Μενιδιάτης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 13 Ιουνίου του 1974 και μεγάλωσε στα βόρεια προάστια.

Σπούδασε στο Οικονομικό της Νομικής και μάλιστα έχει πάρει και Mάστερ.

Ξεκίνησε δισκογραφικά στα τέλη της δεκαετίας του ’90 με το πραγματικό του επώνυμο, Καλογράνης. Το τραγούδι είναι πρωταγωνιστής στην ζωή του από όταν ήταν μωρό…! Με μπαμπά τον Μιχάλη Μενιδιάτη δεν θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι διαφορετικά.

Τα πρώτα μαθήματα μπουζουκιού, με την παρότρυνση πάντα του πατέρα του!

Έκανε επιτυχία με το τραγούδι ”Μόνο τα Μάτια Σου” και το πρώτο του CD single, ”Για Μένα”.

Το 2005 κυκλοφόρησε την ολοκληρωμένη του δουλειά ”Στ’ Αστέρια Κάνω Μια Ευχή”, με δεκατέσσερα τραγούδια , όπως ”Ενοικιάζεται” και “Κυριακές” .

Το εν λόγω άλμπουμ ήταν στη λίστα με τα δημοφιλέστερα στην Ελλάδα για το έτος 2006. Στα τέλη του 2006 κυκλοφόρησε και δεύτερη προσωπική δισκογραφική δουλειά, με τίτλο ”Βήμα Βήμα”. Επιτυχία του από το δίσκο αυτό ήταν το τραγούδι “Απόψε Λείπεις” και το ”Εγώ δεν βάζω μυαλό”!

Το 2009 κυκλοφόρησε τον τελευταίο του δίσκο μέχρι στιγμής με τίτλο ”Κάποιες στιγμές”.

Το 2011 κυκλοφόρησε το νέο του single με τίτλο ”Μέχρι το πρωί”…!

Το 2012 κυκλοφορεί μια ακόμα επιτυχία, που ακούσει στον τίτλο “Πάνω απ’ όλα”, σε μουσική και στίχους του Φοίβου.

Το 2013 κυκλοφορεί το νέο του single, με τίτλο “Κάνε δουλειά σου” από την Spicy.

Την ίδια χρονιά ο Χρήστος Μενιδιάτης γίνεται για πρώτη φορά μπαμπάς κρατώντας στην αγκαλιά του ένα υγιέστατο αγοράκι.

 

Δισκογραφία:

Συμβουλές (Μαζί με το Μιχάλη Μενιδιάτη) (1994)

Στ΄αστέρια κάνω μιά ευχή (2005)

Βήμα βήμα (2006)

Απόψε λείπεις (2007)

Χρυσή δισκοθήκη (2008)

Κάποιες στιγμές (2009)

 

Πηγές:

www.mygreek.fm

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Βιογραφία | Χρήστος Μενιδιάτης”

Leave a Reply