Η Νατάσα Θεοδωρίδου διασκέδασε στο Baraonda! (Φωτογραφίες)

Nov 28, 2016 No Comments by

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησαν και συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους o Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Γιώργος Θεοφάνους στο Baraonda Music Hall επιβεβαιωνοντας οτι φέτος το χειμώνα ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ θα έχει αναμφίβολα άρωμα ζωής και επιτυχίας.

Το κοινό τιμά με την παρουσία του και το χειροκρότημα του τους δύο καλλιτέχνες σε κάθε τους εμφάνιση ενώ πλήθος φίλων και καλλιτεχνών έρχονται για να απολαύσουν το υπέροχο πρόγραμμα κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Η αγαπημένη Νατάσα Θεοδωρίδου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης για να απολαύσει από κοντά τη συνύπαρξη αυτή. Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιωργος Θεοφάνους αναπόλησαν με χιούμορ στιγμές από την συνεργασία τους, θυμήθηκαν παλιά αγαπημένα τραγούδια αλλά και πρόσφατες επιτυχίες τους με τα χειροκροτήματα και τα λουλούδια να μην έχουν σταματημό.

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Γιώργος Θεοφάνους, πίσω από το πιάνο του ο καθένας, πατάνε τα πλήκτρα και αφηγούνται με τα τραγούδια τους πως… Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ τους οδήγησε σε μια τόσο σπουδαία μουσική πορεία. Μέχρι τη στιγμή που οι δυό τους, ο ένας απέναντι στον άλλον, καθισμένοι στο πιάνο πάντα, αφήνονται στο παιχνίδι της συνύπαρξης και των αντιθέσεων, απογειώνοντας τον κόσμο μέσα από το εξαίσιο κοινό τους ρεπερτόριο.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Η Νατάσα Θεοδωρίδου διασκέδασε στο Baraonda! (Φωτογραφίες)”

Leave a Reply