Νίκος Οικονομόπουλος: “Τα λαμπερά ονόματα τα φτιάχνει η τηλεόραση και κάποιοι άνθρωποι στην τηλεόραση”

Nov 25, 2015 No Comments by

Ειλικρινής όπως πάντα ο τραγουδιστής μίλησε σε γνωστή καθημερινή εκπομπή.

Στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” μίλησε ο Νίκος Οικονομόπουλος και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός. Πιο συγκεκριμένα ρωτήθηκε για λαμπερά ονόματα του χώρου “Τα λαμπερά ονόματα τα φτιάχνει η τηλεόραση και κάποιοι άνθρωποι στην τηλεόραση. Λαμπερός είναι αυτός που βγαίνει πολλές φωτογραφίες στα περιοδικά; Ή είναι αυτός που έχει ένα πάρα πολύ καλό ρεπερτόριο, καλά τραγούδια και αγαπάει τη δουλειά του; Γιατί το να’ σαι τραγουδιστής και να’ σαι καθημερινά στα εξώφυλλα των περιοδικών, θέλοντας τα γίνονται αυτά δεν γίνονται τυχαία ένα τύπος ή μια τύπισσα να’ ναι καθημερινά στα εξώφυλλα σημαίνει ότι το θέλουν πάρα πολύ, εγώ γιατί δεν είμαι;

Μάλιστα ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στη περίοδο που τραγουδιστής βρισκόταν σε σχέση και οι φωτογράφοι τον κυνηγούσαν για φωτογραφίες αλλά και για το αν ήταν αυτή η “χειρότερη” περίοδος για ‘κείνον: “Δεν μπορώ να το καταλάβω με κυνηγάνε, εγώ απ’ότι ξέρω υπάρχουν άνθρωποι που αυτοί καλούν του φωτογράφους. Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα εγώ δεν το αγαπώ, δεν μου αρέσει.” Συνεχίζοντας είπε: “Όχι δεν υπήρχε χειρότερη ήταν κάτι το οποίο το ζούσα, ήταν μια πραγματικότητα ήμουν με έναν άνθρωπο και με φωτογράφιζαν δεν είπα κάτι κακό δεν έβρισα κανέναν άνθρωπο. Συνέβη και μπορεί να ξανά συμβεί. Ήμουνα σε μια σχέση που τελείωσε και τώρα είμαι μόνος μου και πάρα πολύ καλά”. Για το αν έχει κάνει πρόταση γάμου σε κάποια σχέση του απαντά: “Όχι ποτέ, δεν έχω νιώσει κάτι τέτοιο. Θέλω να κάνω θρησκευτικό γάμο γιατί πιστεύω πολύ στη θρησκεία μου”.

Τι είναι αυτό που θα ήθελε να βελτιώσει μέσα του αλλά και πάνω του: “Αρκετές φορές είμαι νευρικός. Το να’σαι οξύθυμος και να το δείχνεις σε οποιαδήποτε φάση της ζωής σου είτε προσωπική είτε τηλεοπτική είναι προτέρημα να’σαι αυτό παρά να είσαι κάτι άλλο και να το παίζεις γλυκούλης”. Ακόμα αναφέρθηκε αν έχει συμβεί σε σχέση του : “Βέβαια δεν έχει συμβεί να τσακωθείς με τον άνθρωπο σου;

Επίσης σχολίασε και το περιστατικό με θαμώνες που πετούσαν καρέκλες αλλά και καναπέδες στη σκηνή: “Έχει συμβεί και σε μένα στο παρελθόν αν και δεν είναι σωστό να πετάμε τα τραπέζια μην τρελαθούμε κιόλας αλλά αν σου συμβεί μια φορά και δεις ότι ας άνθρωπος πιει πάρα πολύ, θα τον σκοτώσεις;”. Για τα λουλούδια στις πίστες λέει “Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει, εμένα μου αρέσει να μου πετάνε λουλούδια γιατί νιώθω πιο άνετα. Όταν απλά σε κοιτάει ο άλλος και λίγο άχαρο για μένα”.

Τέλος, τρικλοποδιές έχει δεχθεί ο αγαπημένος τραγουδιστής; “Ανταγωνισμό έχω νιώσει αλλά τρικλοποδιά όχι γιατί εγώ είμαι στο καμαρίνι, ντύνομαι βγαίνω τραγουδάω ξανά επιστρέφω δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσο. Ανταγωνισμό δέχθηκα από όλους και δεν είναι κακό. Είναι ωραίο να ξέρεις ότι βγήκε η τραγουδίστρια ή ο τραγουδιστής που συνεργάζεσαι και τα πήγε πολύ καλά και να πεις θα βγω και γω να μαι καλύτερος είναι ωραίο, αυτός είναι ωραίος ανταγωνισμός αλλά δεν υπάρχουν φιλίες πλέον το ‘χω νιώσει αυτό το πράγμα. Προσπαθώ να προσελκύσω με το δικό μου τρόπο συναδέλφους και διάφορους αλλά πολλές φορές δεν πιάνει και πάμε παρακάτω”.

Δείτε το απόσπασμα:

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Νίκος Οικονομόπουλος: “Τα λαμπερά ονόματα τα φτιάχνει η τηλεόραση και κάποιοι άνθρωποι στην τηλεόραση””

Leave a Reply