Νίκος Μακρόπουλος:”Κάνω αυτή τη δουλειά κοντά στα τριάντα χρόνια λεφτά δεν έχω ζητήσει ποτέ παραπάνω σε όσες συμφωνίες έχω κάνει”

Dec 08, 2016 No Comments by

Δείτε τι είπε ο Νίκος Μακρόπουλος για το φετινό συμβάν στην Κύπρο!

Ο Νίκος Μακρόπουλος με αφορμή τα γυρίσματα του νέου του video clip μίλησε στην εκπομπή “Φτιάξε καφέ να στα πω”, τόσο για τη προσωπική του ζωή, όσο και για τη φετινή του συνεργασία με το Frangelico. Ο καλλιτέχνης μάλιστα ανφέρθηκε και στο νέο του τραγούδι “Που είσαι”.”Το αγαπάω ιδιαίτερα αυτό το τραγούδι και τελικά αγαπήθηκε και από τον κόσμο.Κατ’εμέ είναι ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια“, δήλωσε.Ο τραγουδιστής αναφερόμενες στο μαγαζί που δουλεύει είπε”Δόξα το Θεό καλά πάμε.Είναι σημαντικό να διασκεδάζει ο κόσμος, γιατί μπορεί να μας τα κόψουν όλα, τη διασκέδαση για όνομα του Θεού δε μπορούνα να μας την κόψουν“. Ρωτήθηκε μάλιστα και για το φετινό περιστατικό που συνέβη στην Κύπρο, όπου ακούστηκε ότι ζήτησε περισσότερα λεφτά”Δε βαριέσαι, εγώ να σου πω κάτι κάνω αυτή τη δουλειά κοντά στα τριάντα χρόνια λεφτά δεν έχω ζητήσει ποτέ παραπάνω σε όσες συμφωνίες έχω κάνει. Ξέρουν οι άνθρωποι οι οποίοι έχω συνεργαστεί στο παρλθόν, όλοι και έχω άπειρες μαρτυρίες. Μια κακιά ώρα και μια κακιά στιγμή ενός ανθρώπου ανόητου του οποίου ελπίζω να επανορθώσει γιατί έχουμε φτάσει στα δικαστήρια και δεν θα κάνω πίσω, βέβαια”, τόνισε ο Νίκος Μακρόπουλος.

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης:

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Νίκος Μακρόπουλος:”Κάνω αυτή τη δουλειά κοντά στα τριάντα χρόνια λεφτά δεν έχω ζητήσει ποτέ παραπάνω σε όσες συμφωνίες έχω κάνει””

Leave a Reply