Νότης Σφακιανάκης: “Από την πρώτη στιγμή που έφτασα στην Αθήνα πολλοί θέλησαν να με αλλοιώσουν”

Mar 30, 2016 No Comments by

Ο Νότης Σφακιανάκης… έξω από τα “δόντια”!

Για άλλη μία φορά ο Νότης Σφακιανάκης προκαλεί αντιδράσεις με τη συνέντευξη – χείμαρρο που παραχώρησε στο Κυπριακό κανάλι ΡΙΚ.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης άνοιξε τα χαρτιά του στον Τάσο Τρύφωνος και στην εκπομπή “Τετ-α-Τετ” και ειλικρινής όπως πάντα σχολίασε το ξεκίνημα της καριέρας του, τη σχέση του με τη νύχτα αλλά και τις επιλογές που κάνει στην προσωπική αλλά και την επαγγελματική του ζωή.

“Πολλοί προσπάθησαν να με αλλοιώσουν από την πρώτη κιόλας στιγμή που έφτασα στην Αθήνα!”, παραδέχεται ο επιτυχημένος τραγουδιστής.

“Δε θα πήγαινα ως κριτής σε τηλεοπτικό talent show. Εκεί όλα παρουσιάζονται παραμυθένια! Το 2004 δέχτηκα επίσημα πρόταση από τον Antenna αλλά αρνήθηκα”, σχολιάζει σχετικά με τη σύγχρονη βιομηχανία ανάδειξης μουσικών και τραγουδιστικών ταλέντων.

Λίγο αργότερα παραδέχεται πως κάνει σκληρή κριτική κυρίως στην εαυτό του και προσπαθεί να είναι όσο πιο δίκαιος γίνεται καθώς η δικαιοσύνη είναι γι’ αυτόν υπέρτατη αξία. “Δεν με έχουν παρουσιάσει τα μέσα όπως στην πραγματικότητα είμαι. Είμαι απόλυτος σε αυτά που έχω ψάξει και είναι όντως έτσι”.

Μεταξύ άλλων, ο Νότης Σφακιανάκης μίλησε για τη Δέσποινα Βανδή και την αποχώρησή της από το σχήμα στο οποίο θα συνεργάζονταν πριν κάποιο καιρό, τον Αντώνη Ρέμο και όσα έχει πει για τον ίδιο αλλά τέλος και για τον αιφνίδιο χαμό του Παντελή Παντελίδη.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του εδώ:

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Νότης Σφακιανάκης: “Από την πρώτη στιγμή που έφτασα στην Αθήνα πολλοί θέλησαν να με αλλοιώσουν””

Leave a Reply