Νότης Σφακιανάκης: Στην παρουσίαση του νέου του δίσκου!!! | φωτορεπορτάζ

Dec 07, 2016 No Comments by

Ολοκαίνουριο άλμπουμ από τον Άρχοντα της ελληνικής δισκογραφίας, όπως συνηθίζουν να αποκαλούν τον Νότη Σφακιανάκη οι χιλιάδες φανατικοί θαυμαστές του!!!

Ο αγαπητμένος ερμηνευτής Νότης Σφακιανάκης το απόγευμα της Τρίτης 6 Δεκεμβρίου μας παρουσίασε ένα προς ένα τα νέα του τραγούδια που συμπεριλαμβάνονται στο άλμπουμ «Όταν Επι-κοινωνούμε»..!

Με την υποστήριξη της νέας του δισκογραφικής εταιρείας «Panik Records» και έχοντας στο πλευρό του τον γενικό διευθυντή της Γιώργο Αρσενάκο, τον παραγωγό του Μανώλη Βλάχο και την διευθύντρια προγράμματος του Derti 98,6 Εύη Αγγελίνα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης μας έδωσε μια γεύση από τα εφτά νέα του τραγούδια, κοινωνικού περιεχομένου που κυκλοφορούν επίσημα σήμερα Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου!

Ο Νότης Σφακιανάκης στη συνέχεια απάντησε στα ερωτήματα των δημοσιογράφων με την αφοπλιστική ειλικρίνεια που τον διακρίνει!

Μάλιστα δεν δίστασε να πει πως ίσως ένα από τα όνειρα του που θα μείνει απραγματοποίητο είναι να δει την χώρα μας όπως την φανταζόταν από παιδί!

Η συνέχεια της όμορφης αυτής εκδήλωσης ακριβώς όπως την φανταζόσαστε… ο Νότης Σφακιανάκης με μεγάλη χαρά και ευγένεια να φωτογραφίζεται με τους τυχερούς θαυμαστές του που κατάφεραν να κερδίσουν μια από τις πολυπόθητες προσκλήσεις της πριβέ αυτής παρουσίασης!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Νότης Σφακιανάκης: Στην παρουσίαση του νέου του δίσκου!!! | φωτορεπορτάζ”

Leave a Reply