Ο Χάρης Βαρθακούρης διασκεύασε το ‘Έρωτας είναι θαρρώ” με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την κυκλοφορία του!

Mar 06, 2015 No Comments by

…και φυσικά με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων!

Και για να μην πολυλογούμε, ας αφήσουμε τον ίδιο να μας πει όσα θέλει:

Φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από τότε που βγήκε το “Έρωτας είναι θαρρώ” (ή “Το τραγούδι του Χάρη νο2″ όπως είναι ο επίσημος τίτλος του) και είναι φορές που κάθομαι και καμαρώνω και σκέφτομαι ότι ακόμα κι αν αύριο σταματήσω να ασχολούμαι με τη μουσική ή το τραγούδι, αφήνω πίσω μου 2-3 τραγούδια που ίσως θεωρούνται κλασσικά (ναι, ακούγομαι λίγο ψώνιο τώρα, το παραδέχομαι) και ακούγονται και θα ακούγονται για πάντα. Σίγουρα ένα απο αυτά είναι και το Έρωτας είναι θαρρώ, που αν δεν το είχα γράψει εγώ και με θεωρούσατε προκατειλημμένο, θα έλεγα οτι είναι από τα πιο ερωτικά κι ευαίσθητα ελληνικά τραγούδια ever (ναι, πάλι ψώνιο). Είκοσι χρόνια ακούγεται το ντουέτο με τον πατέρα μου και απο το 2007 που έχω facebook, καθε του Αγίου Βαλεντίνου (μεγάλη η Χάρη του), ημέρα των ερωτευμένων, το ανεβάζω και το μοιράζομαι με τους φίλους μου.

Φέτος είπα να πρωτοτυπήσω λίγο. Έκατσα προχθές στο στουντιάκι μου, μπροστα στον υπολογιστή μου, έβαλα ενα πιάνο, το άλλαξα τόσο δα (2-3 ακορντάκια επιπλεόν) και το ξαναείπα με την αφορμη των 20 ετών αλλά κυρίως επειδή θέλω να το αφιερώσω στον έρωτα της ζωής μου, τη μάνα των παιδιών μου, την καλύτερή μου φίλη, τη σύντροφο και σύζυγό μου, την πραγματική κολώνα του σπιτιού μου, που μια μέρα αν λείψει, μένω νηστικός και βγάζω αράχνες!
Χωρίς την Αντελίνα, το σπίτι δεν λειτουργεί, είτε μου αρέσει, είτε όχι, αυτή ειναι η αλήθεια.

Στην προκειμένη λοιπόν, δεν θαρρώ, έρωτας είναι σίγουρα!

Ωστόσο, όπως και όλα τα τραγούδια, δεν ανήκει μονο στους δημιουργούς του, ανήκει σε όλο τον κόσμο και σε όσους εκφράζει και μιλάει στην ψυχή τους. Είναι και για σας λοιπόν…

http://www.youtube.com/watch?v=7fJec1MmC58

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ο Χάρης Βαρθακούρης διασκεύασε το ‘Έρωτας είναι θαρρώ” με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την κυκλοφορία του!”

Leave a Reply