Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Δέσποινα Ολυμπίου διασκέδασαν με Νταλάρα, Βιτάλη και Γλυκερία στην Ιερά Οδό! (Φωτογραφίες)

Mar 22, 2015 No Comments by

Συνεχίζονται με επιτυχία οι παραστάσεις στην Ιερά Οδό!

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι εμφανίσεις του Γιώργου Νταλάρα, της Ελένης Βιτάλη και τηςΓλυκέριας στην σκηνή της Ιεράς Οδού που έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές και το δυνατό χειροκρότημα του κοινού!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Κατερίνα Κόκλα σε μια από τις επιλεκτικές δημόσιες εμφανίσεις τους διασκέδασαν το βράδυ του Σαββάτου με το πρόγραμμα του Γιώργου Νταλάρα, της Ελένης Βιτάλη και της Γλυκερίας στην Ιερά Οδό. Χαμογελαστοί και ευδιάθετοι απόλαυσαν το πρόγραμμα και σιγοτραγούδησαν όλες τις μεγάλες επιτυχίες των τριών ερμηνευτών.

Το προηγούμενο βράδυ, την Ιερά Οδό επισκέφτηκε και η Δέσποινα Ολυμπίου παρέα με μια φίλη της όπου φοβερά ενθουσιασμένες δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδάνε και να χειροκροτούν τους τρεις μεγάλους καλλιτέχνες όπου μαγεύουν το κοινό κάθε Παρασκευή και Σάββατο με τις μοναδικές τους ερμηνείες!

Ο Γιώργος Νταλάρας, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, ο καθένας με την προσωπική του ιστορία, την πείρα τους, την αγάπη τους για την τέχνη, το μοναδικό ταλέντο τους και την αστείρευτη φλόγα τους, μας χαρίζουν βραδιές πραγματικής ψυχαγωγίας και χαράς σε ένα πρόγραμμα που δεν πρέπει κανείς να χάσει.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Δέσποινα Ολυμπίου διασκέδασαν με Νταλάρα, Βιτάλη και Γλυκερία στην Ιερά Οδό! (Φωτογραφίες)”

Leave a Reply