Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδάει για “Όσα νιώθει” | Ακούστε το νέο του single!

Oct 21, 2016 No Comments by

Έφτασε η στιγμή ο Κωνσταντίνος Αργυρός να μας εξομολογηθεί «όσα νιώθει»…

Μετά τις τεράστιες ραδιοφωνικές επιτυχίες «Το Συμπέρασμα», «Τα Κατάφερες» και «Αθήνα-Θεσσαλονίκη» που και οι τρεις έχουν καρφωθεί εδώ και μήνες στη κορυφή των charts, oΚωνσταντίνος Αργυρός μας παρουσιάζει τώρα το νέο τραγούδι – ομότιτλο του δίσκου – το οποίο έχει την πιο θερμή αποδοχή από τη πρώτη στιγμή κυκλοφορίας του και συγκέντρωσε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα εκατομμύρια views στο YouTube!

Πρόκειται για το «OΣΑ ΝΙΩΘΩ», μία ερωτική μπαλάντα σε στίχους και μουσική του Λευτέρη Κιντάτου. Για μία ακόμη φορά ο ρομαντικός αυτός καλλιτέχνης καταφέρνει με μαγικό τρόπο να μιλάει απευθείας στις καρδιές μας, με στίχο άμεσα ερωτικό και δυνατή ερμηνεία.

Το τέταρτο κατά σειρά single από το τελευταίο άλμπουμ «ΟΣΑ ΝΙΩΘΩ» αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι οι δίσκοι του Κωνσταντίνου Αργυρού δεν είναι των 1-2 hits, αλλά αξίζουν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο τραγούδι, όλα κατεργασμένα διαμάντια από σημαντικούς δημιουργούς (Κυριάκος Παπαδόπουλος, Ηλίας Φιλίππου, Παναγιώτης Μπρακούλιας, Αλέκος Χρυσοβέργης, Σπύρος Γιατράς, Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, Βασίλης Καρράς κ.α.) που τιμούν την ελληνική δισκογραφία και το κοινό που τους εμπιστεύεται.

Το single «Oσα Νιώθω», όπως κι ολόκληρο το ομότιτλο άλμπουμ κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδάει για “Όσα νιώθει” | Ακούστε το νέο του single!”

Leave a Reply