Ο Μάρκος Σεφερλής διασκέδασε στον Γιάννη Πλούταρχο και την Πέγκυ Ζήνα στο Posidonio!

Dec 01, 2016 No Comments by

Μοναδικές είναι οι βραδιές στο ασφυκτικά γεμάτο Posidonio με τον Γιάννη Πλούταρχο και την Πέγκυ Ζήνα στα καλύτερά τους.

Οι μεγάλες επιτυχίες τους, οι συγκλονιστικές ερμηνείες τους και η χαρισματική τους επικοινωνία με το κοινό εκτοξεύουν το κέφι στα ύψη και καθιστούν την κάθε βραδιά ξεχωριστή. Τη δική τους σφραγίδα βάζουν στο πρόγραμμα, οι Kings.

Το βράδυ του Σαββάτου στο Posidonio διασκέδασε ο Μάρκος Σεφερλής με την παρέα του στην οποία βρισκόταν κι ο Γιάννης Καπετάνιος. Ο Σεφερλής μετά τις απόλυτα επιτυχημένες εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη αποφάσισε να διασκεδάσει με τον Πλούταρχο, την Ζήνα και τους Kings στο Posidonio. Ο Σεφερλής κατά τη διάρκεια της βραδιάς τραγουδούσε και έδειχνε να περνά ωραία με τις ερμηνείες του Πλούταρχου και της Ζήνα. Μετά το τέλος του προγράμματος μάλιστα επισκέφτηκε του καλλιτέχνες στα καμαρίνια τους όπου τους εξέφρασε τα συγχαρητήριά του καθώς δήλωσε ενθουσιασμένος από το πρόγραμμα τους στο Posidonio. Ο Μάρκος Σεφερλής από τον Δεκέμβριο θα εμφανίζεται στο θέατρο Περοκέ.

Η καλλιτεχνική δυναμική του Γιάννη Πλούταρχου και της Πέγκυς Ζήνα είναι γεγονός. Τόσο ο Πλούταρχος όσο και η Ζήνα γίνονται ένα με τον κόσμο, που τραγουδά παρέα τους ενώ τα ντουέτα τους καθηλώνουν το κοινό.

Οι δε Kings με την απίστευτη ενέργειά τους δημιουργούν ενθουσιώδη ατμόσφαιρα με τους παρευρισκόμενους να συμμετέχουν στο πρόγραμμά τους. Στο νέο τραγούδι των Kings « Όσο θα λείπεις», που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες συμμετέχει ο μοναδικός Γιάννης Πλούταρχος.

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος είναι μια καλλιτεχνική αποκάλυψη.
Κάθε Παρασκευή, Σάββατο οι νύχτες στο Posidonio είναι ξεχωριστές.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ο Μάρκος Σεφερλής διασκέδασε στον Γιάννη Πλούταρχο και την Πέγκυ Ζήνα στο Posidonio!”

Leave a Reply