Ο Νίκος Οικονομόπουλος & η Λένα Παπαδοπούλου καθήλωσαν το κοινό στην πρεμιέρα τους | Ρεπορτάζ

Sep 13, 2015 No Comments by

Το βράδυ της Παρασκευής 28/8 το νυχτερινό κέντρο “ΘΕΑ” φόρεσε τα καλά του και υποδέχθηκε το κοινό για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Νίκου Οικονομόπουλου και της Λένας Παπαδοπούλου.

Ο εξαιρετικά δημοφιλής και ταλαντούχος Νίκος Οικονομόπουλος και η γνήσια λαϊκή ερμηνεύτριαΛένα Παπαδοπούλου ένωσαν τις δυνάμεις τους σε ένα σχήμα που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς την τελευταία Παρασκευή του Αυγούστου.

Το ανανεωμένο ΘΕΑ γέμισε, όπως ήταν αναμενόμενο, ασφυκτικά από τον κόσμο που περίμενε να απολαύσει μαζί τους δύο αγαπημένους καλλιτέχνες. Ο Νίκος Οικονομόπουλος απέδειξε για άλλη μία φορά πως ξέρει καλά το μυστικό της επιτυχίας και καθήλωσε το πιστό κοινό του, ενώ η Λένα Παπαδοπούλου επέστρεψε στις αθηναϊκές πίστες μετά από αρκετά χρόνια, πραγματοποιώντας ίσως το πιο δυναμικό come back. Φυσικά το tralala.gr δεν θα μπορούσε να λείπει από τη μεγάλη πρεμιέρα!

Το δυναμικό τους αυτό ξεκίνημα κράτησε τους θαμώνες στο μαγαζί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και η διασκέδαση δεν είχε προηγούμενο. Το καθαρόαιμο λαϊκό πρόγραμμα είχε και πινελιές από ανεβαστική μουσική και όλα αυτά μαζί συνέθεσαν ένα όμορφο παζλ, το παζλ του προγράμματος του ΘΕΑ.

Οι εκκεντρικές στυλιστικές επιλογές του Νίκου Οικονομόπουλου ξεχώρισαν και η καλλίγραμμη και πάντα όμορφη Λένα Παπαδοπούλου συγκέντρωσε μόνο θετικά σχόλια. Το κοινό έδειχνε να απολαμβάνει τη βραδιά χορεύοντας με την ψυχή του, ο λουλουδοπόλεμος ήταν στα καλύτερά του και όπως φάνηκε από την αρχή οι εμφανίσεις τους θα αφήσουν το δικό τους στίγμα στην πόλη!

Στην εκρηκτική πρεμιέρα έδωσαν, μεταξύ άλλων, το παρών ο Θάνος Πετρέλης και οι Rec.

Από τα πιο θεαματικά στιγμιότυπα της βραδιάς τα ντουέτα των δύο καλλιτεχνών!

Με την εξαιρετική χημεία που έχουν δημιουργήσει μεταξύ τους, ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Λένα Παπαδοπούλου μας προσκαλούν στο ΘΕΑ για νύχτες ανεπανάληπτης διασκέδασης….!!!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ο Νίκος Οικονομόπουλος & η Λένα Παπαδοπούλου καθήλωσαν το κοινό στην πρεμιέρα τους | Ρεπορτάζ”

Leave a Reply