Ο Σάκης Ρουβάς και η Πάολα μαζί με την Τάμτα απογειώνουν τις νύχτες μας και στις γιορτές στο Κέντρο Αθηνών!

Dec 22, 2016 No Comments by

Δύο εκρηκτικά τριήμερα τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά!

Ο Σάκης Ρουβάς και η Πάολα συμπράττουν στο Κέντρο Αθηνών, συμπληρώνοντας 4 μήνες sold out εμφανίσεων και αποθέωσης στην Αθήνα! Το πιο εκρηκτικό μουσικό πρόγραμμα με γενικό concept #Stardome θα ξεσηκώσει το κοινό και στις γιορτές με δύο εκρηκτικά τριήμερα τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά!

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ και η μοναδική λαϊκή ερμηνεύτρια μαζί με το πιο λαμπερό πρόσωπο της ελληνικής pop σκηνής, την Τάμτα, θα συνεχίσουν να μας απογειώνουν την Παρασκευή 23, Σάββατο 24, Κυριακή 25 Δεκεμβρίου, Παρασκευή 30 και Σάββατο 31 Δεκεμβρίου και Κυριακή 1 Ιανουαρίου και την Παρασκευή 6 και Σάββατο 7 Ιανουαρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο!

Συμμετέχουν ο Κωνσταντίνος Κουφός, η Τάνια Μπρεάζου και η Κασσιανή!

Το ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ αποτελεί τη νούμερο 1 επιλογή διασκέδασης στην Αθήνα. Φέτος τον χειμώνα, ανακαινίσθηκε αυξάνοντας τη χωρητικότητα του και φιλοξενώντας ένα ανανεωμένο, επιβλητικό stage που εξοπλίστηκε με τον πιο σύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό με γνώμονα την αναβάθμιση της ποιότητας της διασκέδασης για μοναδικές βραδιές γεμάτες χορό, τραγούδι, ρυθμό, ένταση, πάθος!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ο Σάκης Ρουβάς και η Πάολα μαζί με την Τάμτα απογειώνουν τις νύχτες μας και στις γιορτές στο Κέντρο Αθηνών!”

Leave a Reply