Ο Σάκης Ρουβάς, η Πάολα & η Τάμτα στο Κέντρο Αθηνών| Δείτε τις αφίσες του σχήματος!

Oct 13, 2016 No Comments by

Από 14/10 όλα αλλάζουν στο #Stardome της Αθήνας!

Ο Σάκης Ρουβάς, μετά από 8 μήνες sold out live εμφανίσεων συμπράττει στο Κέντρο Αθηνών με την Πάολα, στην πολυαναμενόμενη επιστροφή της!
Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ και η μοναδική λαϊκή ερμηνεύτρια, θα απογειώσουν την Αθήνα με τις επιτυχίες και τη σπάνια σκηνική τους παρουσία στον πιο εκρηκτικό μουσικό πρόγραμμα με γενικό concept #Stardome!
Μαζί τους στο υπερθέαμα και συγκλονιστική Τάμτα! Συμμετέχουν ο Κωνσταντίνος Κουφός, ηΤάνια Μπρεάζου και ο Αντώνης Ντόμινος!
Όλοι ανυπομονούν για τη μεγάλη πρεμιέρα την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, με τη διασκέδαση να συνεχίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Κέντρο Αθηνών! Όλοι οι συντελεστές προετοιμάζονται πυρετωδώς για την φαντασμαγορική πρεμιέρα που θα παρουσιάσουν ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα, μια μοναδική μουσική εμπειρία!
Το ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ θα αποτελέσει τη νούμερο 1 επιλογή διασκέδασης στην Αθήνα. Φέτος τον χειμώνα, ανακαινίσθηκε αυξάνοντας τη χωρητικότητα του και φιλοξενώντας ένα ανανεωμένο, επιβλητικό stage που εξοπλίστηκε με τον πιο σύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό με γνώμονα την αναβάθμιση της ποιότητας της διασκέδασης για μοναδικές βραδιές γεμάτες χορό, τραγούδι, ρυθμό, ένταση, πάθος!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ο Σάκης Ρουβάς, η Πάολα & η Τάμτα στο Κέντρο Αθηνών| Δείτε τις αφίσες του σχήματος!”

Leave a Reply