Οι KINGS εντυπωσίασαν στην πρεμιέρα τους στο POSIDONIO!! Δείτε φωτογραφίες!!

Oct 08, 2016 No Comments by
Οι  KINGS το αγαπημένο συγκρότημα της νεολαίας, εντυπωσίασαν στην πρεμιέρα τους στο Posidonio στο πλευρό του Γιάννη Πλούταρχου και της Πέγκυς Ζήνα.
Με την εντυπωσιακή τους εισοδο καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό ενώ τα τραγούδια τους τραγουδήθηκαν απ΄όλους ! Στο δεύτερο πρόγραμμα τους μετέτρεψαν κυριολεκτικά την πίστα σε κλαμπ ενώ όλος ο κόσμος που βρέθηκε στο Posidonio ήταν κυριολεκτικά στον “αέρα” .
Τον περασμένο χειμώνα σημείωσαν τεράστια επιτυχία με το αγαπημένο “Εδώ Που Μ’άφησες” το οποίο σκαρφάλωσε στην κορυφή του ελληνικού
ραδιοφωνικού airplay και σημείωσε 10.000.000 προβολές στο YouTube. Πριν από λίγους μήνες δημιούργησαν την επιτυχία του καλοκαιριού “ΠΑΓΩΤΟ”
που κατέκλεισε clubs και ραδιόφωνα σε όλη τη χώρα αλλά και σημείωσε ρεκόρ προβολών με 8.000.000 προβολές σε 3 μήνες. Οι KINGS σημείωσαν επίσης
τη μεγαλύτερη τους καλοκαιρινή περιοδία με τίτλο “PAGOTOUR” και επέστρψαν πιο δυνατοί από ποτέ στο POSIDONIO που τους ανέδειξε.
Παράλληλα αυτή την περίοδο βρίσκονται στο studio και ετοιμάζονται για τις επόμενες ραδιοφωνικές επιτυχίες τους που θα ακούσουμε πολύ σύντομα.
SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Οι KINGS εντυπωσίασαν στην πρεμιέρα τους στο POSIDONIO!! Δείτε φωτογραφίες!!”

Leave a Reply