Όσα έγιναν στη κοπή της βασιλόπιτας της Cobalt Music!

Feb 22, 2016 No Comments by

Ποιος ήταν ο τυχερός φέτος;

Χθες, Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, γιορτάσαμε όλοι μαζί την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας της Cobalt Music για το 2016, αυτή τη φορά στην Προεδρική Σουίτα στο 12ο όροφο του ξενοδοχείου Hilton Athens, με ανοιχτή θέα όλης της Αθήνας μέχρι και τη θάλασσα.

Η διευθύντρια της Cobalt Music κα. Άννα-Μαρία Αντίππα υποδέχτηκε καλλιτέχνες και εργαζόμενους της No1 ελληνικής δισκογραφικής εταιρίας, συζητώντας μαζί τους για τις μεγάλες επιτυχίες της χρονιάς που πέρασε και ταυτόχρονα κάνοντας σχέδια και όνειρα για το 2016 που ξεκίνησε για όλους με τον καλύτερο τρόπο!

Εκεί ήταν, ανάμεσα σε άλλους, οι Μιχάλης ΧατζηγιάννηςΓιώργος Σαμπάνης, Έλλη Κοκκίνου,Ηλίας ΒρεττόςΣτέλλα ΚαλλήΜύρωνας ΣτρατήςVEGASΜαλού, dj Alexandros Christopoulos,Goin’ ThroughClaydee και η Ελευθερία Ελευθερίου, στο κομμάτι της οποίας βρέθηκε το τυχερό χρυσό φλουρί μέσα σε χειροκροτήματααπό τους συναδέλφους της!

Στην πίτα των εργαζομένων της εταιρείας, το φλουρί βρέθηκε στο κομμάτι του οικονομικού διευθυντή Πάνου Μεθενίτη, γεγονός που θεωρήθηκε από όλους πολύ καλό σημάδι και για το μέλλον!! Και του χρόνου και καλή χρονιά!

Δείτε φωτογραφίες:

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Όσα έγιναν στη κοπή της βασιλόπιτας της Cobalt Music!”

Leave a Reply