“Όσο Όσο” | Ακούστε το ολοκαίνουργιο ντουέτο των Vegas μαζί με τον Jimmy Gian!

Jun 24, 2016 No Comments by

Δυναμώστε την ένταση και ετοιμαστείτε για ένα ακόμα party!

Οι Vegas έπειτα από την τελευταία τους μεγάλη κυκλοφορία “Θέλω να ξαναρχίσω” με την οποία έχουν δυναμώσει τα μουσικά γκάζια το τελευταίο διάστημα, επιστρέφουν δυνατά στο μουσικό προσκήνιο με μια νέα συνεργασία με τον ανερχόμενο Jimmy Gian, σε ένα ντουέτο που φέρει τον τίτλο “Όσο Όσο“.

Το νέο τραγούδι αποτελεί την ελληνική εκδοχή του κομματιού “Dale” το οποίο περιλαμβάνεται στον νέο τους δίσκο με τίτλο “Υπόσχεση” και σίγουρα θα μας ξεσηκώσει για τα καλά το φετινό καλοκαίρι.

Ένα εκρηκτικό άκουσμα που με την πρώτη ακρόαση ανάβει φωτιές και μας προσκαλεί σε ένα ατελείωτο dance party το οποίο σίγουρα θα θυμόμαστε για πολύ καιρό ακόμη.

Η μουσική σύμπραξη και των δύο καλλιτεχνών χαρακτηρίζεται μοναδική, με το νέο τους μουσικό δείγμα να αποτελεί δυνατή παρακαταθήκη για τον ταλαντούχο Jimmy Gian, ο οποίος με σταθερά βήματα έχει καταφέρει να κάνει την μεγάλη ανατροπή στην μουσική βιομηχανία.

Την μουσική του νέου τραγουδιού υπογράφει ο Dj Airth, τους στίχους η Βίκυ Γεροθόδωρου και κυκλοφορεί μέσα από την Cobalt Music.

Η νέα αυτή συνεργασία παρουσιάστηκε και επίσημα στο live του Χ – Factor στο οποίο ο Ζeraw μαζί με την Μελίνα Μακρή και τον Dj Airth βρέθηκαν για πρώτη φορά μαζί με τον Jimmy Gian και ταρακούνησαν τους πάντες στο πέρασμα τους.

Aπολαύστε το δυνατά!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to ““Όσο Όσο” | Ακούστε το ολοκαίνουργιο ντουέτο των Vegas μαζί με τον Jimmy Gian!”

Leave a Reply