Πάνος Κιάμος | “Όταν ξεκίνησα να τραγουδάω, είχα πει αρκετά ξένα τραγούδια”

Mar 11, 2016 No Comments by

Δείτε εδώ τι δήλωσε ο τραγουδιστής!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Πάνος Κιάμος  ο οποίος φέτος έχει εκπλήξει ιδιαίτερα με τον νέο του δίσκο “Απο αστέρι σε αστέρι” με τα περισσότερα τραγούδια του δίσκου να γίνονται κατευθείαν singles αλλά και με τις επιτυχημένες του εμφανίσεις στο Club 22 μαζί με την Αγγελική Ηλιάδη και το συγκρότημα Κings να μετατρέπονται κάθε βράδυ σε ένα απίστευτο τρελοκομείο, όπως ονομάζεται χαρακτηριστικά και το νέο του single, βρέθηκε καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή “Nύχτα ράδιο-φόνου” μαζί με την Ράνια Κωστάκη στον Ρυθμό 9.49 και μίλησε για πολλά και ενδιαφέροντα.

Σε ένα διάλειμμα της εκπομπής τον συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Το πρωινό” του Αντ1, στην οποία μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής για όλους και για όλα.

Αρχικά αποκάλυψε για πρώτη φορά το γεγονός ότι στην αρχή της καριέρας του, ξεκίνησε να τραγουδάει ξένα τραγούδια διότι όπως είπε ο ίδιος έτσι μεγάλωσε.

Ακόμα δεν δίστασε να μιλήσει για το διαχωρισμό λαικού και έντεχνου τραγουδιού λεγοντας χαρακτηριστικά:”Το λαικό τραγούδι είναι αυτό που αγαπάει ο λαός, κατά συνέπεια λαικά τραγούδια είναι όλα όσα μπαίνουν στην καρδιά του κόσμου, στην ψυχή του κόσμου δεν υπάρχουν διαχωρισμοί, υπάρχουν τραγούδια που έχουν πει ανθρώποι απο τον έντεχνο χώρο αλλά και αγαπημένα τραγούδια που έχουν ειπωθεί απο λαικούς καλλιτέχνες”.

Τέλος όσον αφορά την αντίδραση του κόσμου για τον χώρο των μπουζουκιών, ο ίδιος δήλωσε:”Όσοι αντιδρούν και όσοι έχουν μια διαφορετική άποψη, είναι απολύτως σεβαστή, απλά δεν πρέπει όλοι να έχουμε μία άποψη”.

Δείτε παρακάτω όλα όσα ειπώθηκαν!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Πάνος Κιάμος | “Όταν ξεκίνησα να τραγουδάω, είχα πει αρκετά ξένα τραγούδια””

Leave a Reply