“Πάντα Θα Ζεις” | Δείτε τον Κώστα Μαρτάκη να ερμηνεύει live το νέο του τραγούδι απο τον ολοκαίνουργιο του δίσκο!

Apr 15, 2016 No Comments by

Δείτε εδώ την εμφάνιση του!

Ο Κώστας Μαρτάκης  ο οποίος συνεχίζει κάθε πρωί να μας λέει την πρώτη καλημέρα και να μας κάνει συντροφιά μέσα απο την πρωινή εκπομπή του Μega “Kαλημερούδια” με μεγάλη επιτυχία, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Ελένη” μέσα απο την οποία ερμήνευσε τα νέα του τραγούδιααπο τον ολοκαίνουργιο του δίσκο με τίτλο “Σύνορα” ο οποίος μόλις κυκλοφόρησε με την υπογραφή του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Ένα απο τραγούδια αποτέλεσε και το “Πάντα Θα Ζεις” , ένα πολύ ιδιαίτερο και νοσταλγικό άκουσμα , μια ατμοσφαιρική μπαλάντα η οποία με την συνοδεία του πιάνου,  κερδίζει απο το πρώτο άκουσμα και σίγουρα αυτό που μας εντυπωσιάζει είναι η ερμηνεία του τραγουδιστή, ο οποίος μετά το “Εγώ Θα Φύγω”, ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη και μας παρουσιάζει μια άλλη εκδοχή  του, πιο ώριμη και έτοιμη να ισοπεδώσει τα πάντα.

Την μουσική του  “Πάντα Θα Ζεις” υπογράφει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ενώ τους στίχους  ο Γιώργος Τσοπάνης και συμπεριλαμβάνεται στο νέο δίσκο του τραγουδιστή με τίτλο “Σύνορα” ο οποίος κυκλοφορεί απο χτες απο την Panik Platinum.

Aπολαύστε την εμφάνιση του!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to ““Πάντα Θα Ζεις” | Δείτε τον Κώστα Μαρτάκη να ερμηνεύει live το νέο του τραγούδι απο τον ολοκαίνουργιο του δίσκο!”

Leave a Reply