“Παντρέψου με” | Ο Μύρωνας Στρατής αυτό το καλοκαίρι κάνει το μεγάλο βήμα με ένα τραγούδι-πρόταση (γάμου)!

Jun 05, 2016 No Comments by

Νέο single από το δίσκο του “Βαθιές αναπνοές”.

Φαίνεται πως ο Μύρωνας Στρατής, ένα από τα πιο μοντέρνα αγόρια της ελληνικής μουσικής, βρίσκεται τον τελευταίο καιρό σε πολύ ρομαντικό mood, αφού μετά τα δύο προηγούμενα τραγούδια με ερωτικό μήνυμα, τα “Δες Εγώ” και “Νικάει το Φιλί”, έρχεται τώρα χωρίς φόβο και με πολύ ερμηνευτικό πάθος, να διεκδικήσει (όπως κάθε σωστός άντρας) μια ξεκάθαρη προοπτική για τη σχέση του, κάνοντας ανοιχτή πρόταση γάμου με το “Παντρέψου Με”.

Το “Παντρέψου Με”, ένα εντελώς προσωπικό κομμάτι σε μουσική και στίχους του ίδιου του Μύρωνα Στρατή, είναι το νέο χορευτικό single από τον δίσκο “Βαθιές αναπνοές” , ένα ζωντανό και αισιόδοξο τραγούδι-απάντηση στην κατήφεια και την απαισιοδοξία της εποχής και μια «πρόταση» που σίγουρα θα γίνει viral τόσο ανάμεσα σε γυναίκες που ονειρεύονται γάμο, όσο και ανάμεσα σε άντρες που δεν βρίσκουν τα σωστά λόγια και χρειάζονται λίγη βοήθεια.

Το «Παντρέψου Με» είναι το νέο single από τον πρόσφατο δίσκο του Μύρωνα Στρατή με τίτλο “Βαθιές αναπνοές” που κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Ακούστε το:

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to ““Παντρέψου με” | Ο Μύρωνας Στρατής αυτό το καλοκαίρι κάνει το μεγάλο βήμα με ένα τραγούδι-πρόταση (γάμου)!”

Leave a Reply