Πάολα: “Εμένα ότι μου ρθει τραγουδάω, η μουσική είναι η μουσική”

Jul 25, 2015 No Comments by

Διαβάστε όλα όσα είπε η Πάολα σε συνέντευξη της.

Η Πάολα με αφορμή την εμφάνιση της στη Χίο, μίλησε στο chiosin.gr για το live που θα έκανε, για το κοινό της αλλά και για τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας.

Για τους θαυμαστές και την αγάπη που της δείχνουν είπε “Το εντυπωσιακό είναι ότι είμαι στις προτιμήσεις των μικρών, αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω όταν λέω των μικρών εννοώ τριών, τεσσάρων. Μερικές φορές νιώθω σαν τη Πάτι, αυτή η ηλικία ακολουθεί τη Πάτι εμένα δεν ξέρω για ποιο λόγο αλλά όμορφο κι αυτό”.

Ακόμα σχολίασε το είδος τραγουδιού που υπηρετεί και αν σκέφτεται να πει κάτι διαφορετικό, λέγοντας το εξής “Εμένα ότι μου ρθει τραγουδάω, η μουσική είναι η μουσική”.

Τέλος η Πάολα εξέφρασε τη γνώμη της για το δημοψήφισμα αλλά και για τους καλλιτέχνες που τάχτηκαν υπέρ και κατά “Οι καλλιτέχνες δεν πρέπει να τοποθετούνται γιατί είναι πρόσωπα τα οποία επηρεάζουν τους ανθρώπους που τους θαυμάζουν και τους αγαπούν. Δεν θέλω να θεωρηθεί διπλωματική η απάντηση μου αν θέλετε να απαντήσω ευθέως να το κάνω. Σίγουρα δεν θέλω η χώρα μου να φύγει από την Ευρώπη, όμως σαν ιδέα θα σας πω πως θα ψηφίσω όχι” ενώ συνέχισε “Δεν είμαι εγώ αυτή που θα απαντήσει για όλα αυτά, δεν μπορώ να μιλήσω για το πως νιώθω γιατί βρίζω συχνά εγώ. Μακάρι να βρεθεί λύση”.

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Πάολα: “Εμένα ότι μου ρθει τραγουδάω, η μουσική είναι η μουσική””

Leave a Reply