Παρέλαση επωνύμων στην απονομή πλατινένιου δίσκου του Χρήστου Χολίδη!

Jan 03, 2016 No Comments by

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από την κυκλοφορία του, το album «Έλεγα» του Χρήστου Χολίδη έγινε πλατινένιο.

Αναμενόμενο, αφού περιέχει τόσο μεγάλες ραδιοφωνικές επιτυχίες: «Έλεγα», «Μάτια μου ατέλειωτα», «Σ΄ αγαπώ», «Εσύ με συμπληρώνεις», «Έπαθα κι έμαθα».

Το γεγονός αυτό γιόρτασε ο Χρήστος Χολίδης με ένα πάρτυ που διοργάνωσε η εταιρεία του Minos Εmi με τον ραδιοφωνικό σταθμό Sfera 102,2 στο Akanθus.

Με την παρουσία τους τον τίμησαν ο Νίκος Οικονομόπουλος , με τον οποίο ο Χρήστος εμφανίζεται στο Fever, ο Σταμάτης Γονίδης, που συμμετέχει και στιχουργικά αλλά και ερμηνευτικά σε ένα ντουέτο στο δίσκο, ο επιχειρηματίας Θανάσης Παπαγεωργίου, οι συντελεστές του δίσκου Ηλίας ΦιλίππουΚυριάκος ΠαπαδόπουλοςΘάνος Παπανικολάου, Βασίλης Δήμας, Άκης Μίσχος, Μπάμπης Μαραγκός, η εταιρεία του, φίλοι και συνάδελφοι του, όπως η Μαρία Μπεκατώρου, οΠαντελής Καναράκης, η Ειρήνη Παπαδοπούλου και η Βασιλική Νταντά.

Την εκδήλωση προλόγισε η παραγωγός του Sfera Γιώτα Τσιμπρικίδου. Στη συνέχεια η διευθύνουσα σύμβουλος της Minos Emi Μαργαρίτα Μάτσα μίλησε για την συνεργασία της με τον Χρήστο Χολίδη, την εξέλιξη του και την επιτυχία που σημειώνει τα τελευταία χρόνια και του έκανε μία έκπληξη, αφού την πλατίνα του έφερε η αγαπημένη του φίλη Μαρία Μπεκατώρου.

Μετά την απονομή, ο Χρήστος Χολίδης παρουσίασε ζωντανά όλα τα τραγούδια του δίσκου του, λέγοντας και μία μικρή ιστορία για το καθένα, κάλεσε στη σκηνή τον Σταμάτη Γονίδη και τον Νίκο Οικονομόπουλο, αλλά και αφιέρωσε δύο ποντιακά τραγούδια στους γονείς του.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Παρέλαση επωνύμων στην απονομή πλατινένιου δίσκου του Χρήστου Χολίδη!”

Leave a Reply