“Ποια Καρδιά” | Έρχεται ολοκαίνουργιο τραγούδι απο τον Γιώργο Λιανό!

May 22, 2016 No Comments by

Δείτε εδώ λεπτομέρειες!

: Ο μοναδικός Γιώργος Λιανός  έπειτα Από ΤΗΝ Καθημερινή ΤΟΥ Παρουσία ΣΤΟ ραδιοφωνικό ΠΡΩΙΝΟ ΤΟΥ Sfera στο οποίο συνεχίζει να μας εκπλήσσει και μετά τις τελευταίες του κυκλοφορίες “Όνειρο” και “Μα δεν σου κάνω” επιστρέφει Δυναμικά ΣΤΟ μουσικό Πεδίο ΜΕ Το  ολοκαίνουργιο  ΤΟΥ  τραγούδιΠοια Καρδιά “μέσα απο μια νέα συνεργασία η οποία αναμένεται να δημιουργήσει χαμό . 

Ταλαντούχος τραγουδιστής: Ο επανέρχεται ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ δισκογραφικά ΚΑΙ Σύντομα ΘΑ κυκλοφορήσει Το Μέλους Νέο ΤΟΥ τραγούδι Από ΤΗΝ  Νέα  ΤΟΥ  δισκογραφική Οικογένεια  Της  Sonar Μουσική .

Mε την υπογραφή του Γιάννη Φρασέρη στην μουσική του νέου τραγουδιού και του Βαγγέλη Κωνσταντινίδη στους στίχους, σίγουρα η επιτυχία θα του χτυπήσει την πόρτα για ακόμη μια φορά και θα μας συντροφεύσει μοναδικά τις νύχτες και τις μέρες του φετινού καλοκαιριού.

Μια νέα συνεργασία για τον τραγουδιστή σε όλα τα επίπεδα η οποία σίγουρα θα αποτελέσει το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Μέχρι την επίσημη κυκλοφορία, πάρτε  εδώ  ΜΙΑ Μικρή Γεύση ΣΤΟ Επίσημο Μαλακό εξώφυλλο ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ που ανάρτησε το η δισκογραφική Εταιρία!

 

Πηγή: Tralala, gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to ““Ποια Καρδιά” | Έρχεται ολοκαίνουργιο τραγούδι απο τον Γιώργο Λιανό!”

Leave a Reply