Ποιοι καλλιτέχνες θα εμφανιστούν στον Ελληνικό Τελικό της Eurovision 2015;

Feb 25, 2015 No Comments by

Σπουδαίες εμφανίσεις μας επιφυλάσσει ο φετινός ελληνικό τελικός του διαγωνισμού της Eurovision!

2 μόνο μέρες πριν την επίσημη παρουσίαση των 5 υποψηφίων τραγουδιών για την εκπροσώπηση της χώρας μας στη Eurovision φέτος, τα πρώτα ονόματα που επιβεβαίωσαν τη συμμετοχή τους ως guests στον Ελληνικό Τελικό γίνονται γνωστά.

Στις 4 Μάρτη λοιπόν στο Έναστρον, εκτός από τον Barrice, της Shaya, τη Θωμαή Απέργη, τη Μαρία – Έλενα Κυριάκου και τους C:Real, στη σκηνή θα ανέβουν και οι ONE. Ναι, ναι καλά διαβάσατε! Το συγκρότημα με τις μεγάλες επιτυχίες που εκπροσώπησε την Κύπρο το 2002 στη Eurovision με το τραγούδι “Gimme”. Μετά από 12 χρόνια, το συγκρότημα επανενώνεται για πρώτη φορά και αυτό που θα μας παρουσιάσει θα είναι η έκπληξη της βραδιάς.

Εκτός από τους ONE, στον Ελληνικό Τελικό θα παρευρεθεί και ο εκπρόσωπος της Κύπρου, Γιάννης Καραγιάννης, για να παρουσιάσει το “One Thing I should have done” την συμμετοχή της χώρας του στο φετινό διαγωνισμό που έχει ήδη ξεχωρίσει.

Τέλος, άλλος ένας άσσος στο μανίκι των διοργανωτών είναι και η εμφάνιση της αγαπημένης όλωνΈλενας Παπαρίζου που θα τραγουδήσει φυσικά το “My number one” μαζί με τους Housetwins σε μία διαφορετική εκδοχή του, αλλά και τα νέα της single “Όταν άγγελοι κλαίνε” και “Love till it’s over”.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ποιοι καλλιτέχνες θα εμφανιστούν στον Ελληνικό Τελικό της Eurovision 2015;”

Leave a Reply