Ραλλία Χρηστίδου: “Τελείωσε το παιχνίδι και εξαφανίστηκα από παντού”

Mar 09, 2015 No Comments by

Όλα όσα είπε η Ραλλία Χρηστίδου σε πρόσφατη συνέντευξη της.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Join Us” ήταν η Ραλλία Χρηστίδου στις 14 Φεβρουαρίου. Η όμορφη τραγουδίστρια μίλησε για την αλλαγή που έφερε το “Fame Story” στη ζωή της, καθώς μετά τη συμμετοχή της θαυμαστές την περίμεναν έξω από το σπίτι της, χτυπώντας το κουδούνι και όπως είπε έφυγε για να γλιτώσει. Ακόμα σχολίασε το star systerm με τα εξής λόγια: “Όταν είσαι άνθρωπος σαν εμένα που εγώ το απομυθοποίησα όλο αυτό, το κορόιδευα, το χλεύαζα. Ήξερα ότι ήταν ψέμα, είναι δυνατόν είμαι 25 χρονών δεν έχω κάνει τίποτα, δεν έχω δισκογραφία απλά είμαι αναγνωρίσιμη τίποτα άλλο. Δεν δέχτηκα να κάνω τηλεοπτικές διαφημίσεις πως θα κάνω διαφημίσεις ως τι; Ως τηλεοπτικό προϊόν; Τελείωσε το παιχνίδι και εξαφανίστηκα από παντού, έκανα απλά τα live μου και εμφανίστηκα ξανά στην τηλεόραση όταν έβγαλα δίσκο, ένα χρόνο μετά”.

Μάλιστα μίλησε και για το “πακέτο” που πρέπει να έχει μία τραγουδίστρια και για το τι έλεγαν στην ίδια: “Δεν είχα τις κατάλληλες απαντήσεις κι αυτό είχε να κάνει καθαρά με την ωριμότητα κάποιων πραγμάτων και με την ωριμότητα μες το μυαλό μου. Αν ήμουν πιο μεγάλη θα είχα βρει τον τρόπο να απαντήσω σε κάποια πράγματα”. Για το αν αισθάνθηκε προσβεβλημένη απάντησε: “Μπήκα στη δουλειά εντελώς αφημένη δηλαδή «σας έχω εμπιστοσύνη, θέλετε το καλό μου με αγαπάτε και με εκτιμάτε και θέλετε να κάνετε ότι καλύτερο για μένα».

Τέλος αναφέρθηκε και στον αν τη ζήτησαν να αλλάξει την εμφάνιση της: “Φυσικά, πάντοτε με ένα τρόπο σεμνό γιατί είχαν καταλάβει όλοι ότι πρόκειται για μία περίπτωση αντιδραστικού ανθρώπου. Είμαι συζητήσιμη, δεν είμαι άνθρωπος που είμαι ισχυρογνώμων ή ξερόλας. Είμαι άνθρωπος που θα βρούμε τη λύση, με ενδιαφέρει να γίνει η δουλειά μας σωστά και να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ:

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ραλλία Χρηστίδου: “Τελείωσε το παιχνίδι και εξαφανίστηκα από παντού””

Leave a Reply