Το remix του “Δεν σου χρωστάω αγάπη” της Ελένης Φουρέιρα όπως παρουσιάστηκε στο Madwalk 2016!

May 23, 2016 No Comments by

Η Ελένη Φουρέιρα εντυπωσίασε ακόμα μια φορά στο Madwalk2016 και την ερμηνεία της στο τραγούδι «Δεν Σου Χρωστάω Αγάπη» σε μουσική του Γιώργου Παπαδόπουλου και στίχους της Όλγας Βλαχοπούλου, remixed by G.Leo & Rockgellaz.

Αφιερωμένο στον ιδιαίτερο σκοπό ενάντια στη γυναικεία κακοποίηση, το act της Ελένης Φουρέιρασυνδυάστηκε με τη φιλανθρωπική δράση της ελληνικής εταιρείας ένδυσης BSB και συγκίνησε πλήθος κόσμου.

Η Ελένη Φουρέιρα και ο χορευτής Ιάσωνας Μανδήλας, που τη συνόδευσε, παρουσίασαν μια χορευτική «πάλη» μεταξύ του ζευγαριού που κατέληγε στη δύναμη των γυναικών, να υψωθούν και να αντιδράσουν στη βία και την κακοποίηση.

Στο catwalk την πλαισίωσαν η Αναστασία Παντούση, Πηγή Δεβετζή, Ιλένια Ουίλιαμς, Μάντυ Περσάκη, Ξένια Ίβεν, Νικολέττα Καρρά, Ιωάννα Πηλιχού, Κατερίνα Παπακωστοπούλου, Κατερίνα Τσάβαλου φορώντας ένα κομψό φόρεμα που θα κυκλοφορήσει απο την BSB σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων (Limited edition) και μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθεί για τον σύλλογο προστασίας γυναικών και αγέννητου παιδιού «Η Αγκαλιά».

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Το remix του “Δεν σου χρωστάω αγάπη” της Ελένης Φουρέιρα όπως παρουσιάστηκε στο Madwalk 2016!”

Leave a Reply