Σάκης Ρουβάς: Η αποθέωση στο Camorra με τους ONIRAMA & την Αποστολία Ζώη!

Apr 02, 2015 No Comments by

Ο κορυφαίος Έλληνας star, Σάκης Ρουβάς, το Σάββατο 7 Μαρτίου βρέθηκε στοCamorra με συνεργάτες και φίλους για να διασκεδάσει. Μάλιστα μετά από παρότρυνση του ανατρεπτικού frontman Θοδωρή Μαραντίνη, ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε, με το κοινό να τον καταχειροκροτεί και να χορεύει με τις επιτυχίες του!

Ο Σάκης, που σίγουρα έχει λείψει σε όλους από τη νυχτερινή διασκέδαση, διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τους ONIRAMA και την Αποστολία Ζώη!

Το πιο δυναμικό συγκρότημα, ONIRAMA, συνεχίζουν να ξεσηκώνουν το κοινό τουCamorra με το ανανεωμένο μουσικό τους πρόγραμμα και τις μοναδικές live εμφανίσεις τους! Κάθε Παρασκευή & Σάββατο απογειώνουν το κέφι με τις αγαπημένες επιτυχίες τους αλλά και με διασκευές ελληνικών και ξένων τραγουδιών!

Η διασκέδαση πλέον στην αθηναϊκή νύχτα έχει ένα όνομα… Camorra και οιONIRAMA μαζί με την Αποστολία Ζώη κάθε Παρασκευή και Σάββατο παρουσιάζουν ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα που αποτελεί την must επιλογή σας!!!

Επισυνάπτεται video από την εμφάνιση του Σάκη Ρουβά στο Camorra: https://www.youtube.com/watch?v=cvZ8mPdOCsw&feature=youtu.be

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Σάκης Ρουβάς: Η αποθέωση στο Camorra με τους ONIRAMA & την Αποστολία Ζώη!”

Leave a Reply