Σάκης Ρουβάς | Η διεθνής διάκριση και το μήνυμα του!

Sep 11, 2015 No Comments by

Διαβάστε αναλυτικά.

Ο λόγος για την ταινία Chevalier στην οποία πρωταγωνιστεί ο Έλληνας star. Ο Σάκης Ρουβάς μέσα από το instagram έκανε γνωστή τη διάκριση της ταινίας, που θα κάνει πρεμιέρα το Οκτώβριο, ενώ ακόμα εξέφρασε τα συναισθήματα του σχετικά με το γεγονός.

Δείτε τη φωτογραφία και το μήνυμα του:

“Είμαι χαρούμενος κι ευγνώμων για τη διπλή διεθνή βράβευση του #Chevalier μας χθες στο @sarajevofilmfestival και για τη θερμή υποδοχή του από το κοινό που χειροκροτούσε ενθουσιασμένο όπως και στο @filmfestlocarno! Συγχαρητήρια στην ταλαντούχα #AthinaRachelTsangari για την Ειδική Μνεία της Κριτικής Επιτροπής #SpecialJuryMention!

Είμαι συγκινημένος και περήφανος για το Βραβείο Καλύτερης Ανδρικής Ερμηνείας #SarajevoHeartforBestActor με το οποίο διακριθήκαμε με τους συμπρωταγωνιστές μου Γιώργο Κέντρο, Βαγγέλη Μουρίκη, Πάνο Κορώνη, Μάκη Παπαδημητρίου, Γιώργο Πυρπασόπουλο.

Αθηνά σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, γιατί με την μοναδική σου σκηνοθετική ματιά κατάφερες να δώσουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό! Το ταξίδι του Chevalier ανά τον κόσμο ξεκίνησε καταγράφοντας σε όλους το όραμα, τη δύναμη και τις δυνατότητες των Ελλήνων, του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου! Ανυπομονώ για την πρεμιέρα μας στην Ελλάδα τον Οκτώβριο για να μοιραστώ μαζί σας ένα σπάνιο Chevalier!”

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Σάκης Ρουβάς | Η διεθνής διάκριση και το μήνυμα του!”

Leave a Reply