“Σαν Παραμύθι” | H Josephine επιστρέφει με ολοκαίνουργια συνεργασία και τραγούδι!

Aug 05, 2016 No Comments by

Aκούστε το teaser της νέας της συνεργασίας!

Η ανατρεπτική Josephine έπειτα από την τελευταία της κυκλοφορία “Καλοκαιρινές Στιγμές” μαζί με τους Rec και λίγο πριν την μεγάλη της πρεμιέρα στο Θέα μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο και την Στέλλα Καλλή στα τέλη Αυγούστου, επανέρχεται στο μουσικό πεδίο με μια νέα συνεργασία και ένα διαφορετικό άκουσμα το οποίο σίγουρα θα ξεχωρίσει.

Η τραγουδίστρια πειραματίζεται μουσικά, κάνοντας την μεγάλη ανατροπή και παρουσιάζοντας μας  ένα teaser από την νέα της συνεργασία με τους The Gatsbies , σε ένα νέο ντουέτο που φέρει τον τίτλο “Σαν Παραμύθι” και το οποίο από την πρώτη ακρόαση μας ταξιδεύει μοναδικά και μας κάνει να νοσταλγούμε αγαπημένες στιγμές λέγοντας μας δυνατά “Σαν Παραμύθι που ίσως φτιάχτηκε για εμάς”.

Μέσω μιας ανάρτησης της στην επίσημη της σελίδα, έγιναν τα αποκαλυπτήρια της νέας της δουλειάς. δηλώνοντας μάλιστα πολύ χαρούμενη που συμμετείχε σε όλο αυτό που έγραψαν οι Τhe Gatsbies και τραγούδησαν μαζί σαν μια παρέα.

Το νέο τραγούδι σύντομα θα αποκτήσει το δικό του video clip.

Mέχρι όμως την επίσημη κυκλοφορία, πάρτε μια μικρή γεύση από το teaser που μόλις κυκλοφόρησε αλλά και από την ανακοίνωση της ίδιας!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to ““Σαν Παραμύθι” | H Josephine επιστρέφει με ολοκαίνουργια συνεργασία και τραγούδι!”

Leave a Reply